Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Proffe triks for å få våkne øyne

Slik gjør du
Lær hvordan du raskt får øynene til å se våkne ut. KICKS' makeupartist Åsa viser proffknepene som umiddelbart gjør blikket mer våkent.

Få looken

Steg 1 – Frisk opp med øyekrem
Det første steget når du vil vekke øynene til liv, er å legge en øyekrem. Den tilfører fuktighet, demper hevelser og gir en oppfriskende følelse. Masser gjerne med lette fingre fra den indre øyekroken og utover for å friske opp øyepartiet ytterligere.

Steg 2 – Åpne ønnene
En vippetang hjelper deg å fremheve øynene maksimalt. Bøy øyevippene nøye, i flere trinn. Start nærmest røttene og bøy i små trinn hele veien ut til tuppene, slik at du får en fin vinkel på vippene. Prøv å komme så nær øynene du kan, for å få opp vippene så mye som mulig.

Steg 3 – Marker vipperaden
Legg svart kajal mellom øyevippene, i vipperøttene, for å gi inntrykk av en fyldigere og tettere vipperad. Svart farge nærmest øynene gir dessuten et ekstra intenst og våkent blikk.

Steg 4 – Ram inn øynene
Legg en øyenskygge i en tone som er litt mørkere enn hudtonen, i globalskyggen og inntil de nederste øyevippene. Dus fargen nøye ut med en ren makeuppensel eller -svamp. Den myke skyggen får øynene dine til å se større ut.

Steg 5 – Varm opp
Et triks som raskt frisker opp øynene, er å sveipe rouge eller solpudder over globalskyggen. Den myke toningen forstørrer øynene ytterligere, samtidig som det gir en oppkvikkende varm tone.

Steg 6 – Fremhev med skimmer
Legg en lysere, skimrende øyenskygge i øyekroken og på øyelokket. Det lyse skimmeret fungerer som en highlighter og lysner deler av øyet slik at du ser mer våken ut.

Steg 7 – Forstørr med kajalblyant
Legg en kremfarget kajal på våtkanten. Det gir umiddelbart inntrykk av at øynene dine er både større og våknere. Velg heller en kremet hvit nyanse enn kritthvitt, som kan få øynene til å se røde eller gule ut.

Steg 8 – Maksimer med mascara
Legg svart, forlengende volummascara i flere lag på både de øvre og nedre vippene. Mascara er det produktet som har aller mest forstørrende effekt på øynene, så vær sjenerøs!

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331