Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Proffe makeup-hacks for hooded eyes

Eksperttips
Har du hooded eyes og trenger tips om hvordan du legger din lekreste øyemakeup? Her tipser vi om teknikken du skal bruke for å legge en definert eyeliner, og hvordan du skal påføre øyenskyggen for best mulig resultat.

Har du hooded eyes og vil finne ut hvordan du legger en fin eyeliner på best mulig måte, eller hvordan du får øyenskyggen til å se ut til å være lagt av en makeupartist? Da har vi samlet noen nyttige tips her! Her kan du lese alt fra hvordan du legger en fin øyenskygge for hooded eyes, til hva du må tenke på for at eyelineren skal bli så fin som mulig. Men først forklarer vi hva som kjennetegner nettopp hooded eyes.

Hva er hooded eyes?

Det finnes ulike ansiktsformer, og tilsvarende har også øynene våre forskjellige former. Som regel får de navn etter det som kjennetegner øynene. Mandelformede øyne har som navnet antyder, form som en mandel, mens runde øyne har en rundere form. Hooded eyes er altså ganske enkelt en øyeform, og den karakteriseres av at huden på øyelokkene henger ned og skjuler deler av øyet.

Eyeshadow like a pro: hooded eyes

Før du påfører øyenskygge, kan du legge en primer – det gjør det enklere å påføre øyenskygge og gjør dessuten at resultatet holder lenger. Deretter veileder vi deg trinn for trinn hvordan du skal påføre øyenskyggen for best mulig resultat.

Se fremover
Ved å se fremover når du legger øyenskyggen får du god oversikt over øyeområdet, og det blir også enklere å se hvor du skal påføre skyggen. Det er spesielt viktig når du har hooded eyes, siden du gjerne vil legge øyenskygge over øyelokkfolden. Hvis du har blikket vendt nedover, kan det være vanskeligere å se hvordan skyggen legger seg på øyelokket.

Forsterk din naturlige globallinje
Når du så begynner å påføre øyenskyggen, er et tips å legge øyenskyggen i globallinjen, akkurat som vanlig, men også rett over øyets naturlige fold. Så kan du også forsterke utseendet eller trylle frem en illusjon av en virkelig definert globallinje ved å legge en mørkere skygge der din naturlige globallinje er.

En ekstra fargeklatt
Du kan også legge en mer fargesterk skygge akkurat på øyelokkets naturlige fold, og litt ovenfor. Best effekt får du hvis du bruker en flat øyenskyggekost som du trykker lett mot øyelokket.

Slik legger du en fin eyeliner hvis du har hooded eyes

For å få til en knivskarp eyeliner er det noen makeup-hacks du kan ty til, og det spiller egentlig ingen rolle hvilken type eyeliner du bruker. Velg mellom klassisk kajalblyant eller eyeliner med flytende konsistens – det viktigste er at den har en skarp og spiss applikator. Her veileder vi deg trinn for trinn om hvordan du påfører øyenskygge på beste måte hvis du har hooded eyes.

Bruk speil

For å få et godt overblikk over øyeområdet før du setter i gang, kan du bruke et håndspeil med forstørrelse. Da ser du enkelt hvor du skal legge eyelineren. Hvis du ikke har et håndspeil, bruker du baderomsspeilet.

Legg en tynn strek

For å skape en illusjon av at øyelokkene dine er mer synlige enn de faktisk er, bør du prøve å lage en så tynn strek som mulig. En tykkere strek vil gjøre mellomrommet mellom vipperaden og øyelokket mindre, noe som gjør at øyet ser mer lukket ut.

Påfør nær vippekanten

En tynn eyeliner nær vippekanten gjør at den synlige delen av øyelokket havner i fokus, og øyet får et åpnere blikk. Plasser oversiden av tommelen på kinnbenet for å skape stabilitet.

Gjør vingen ekstra dyp

Hvis du har hooded eyes, kan eyelineren trenge en ekstra dyp og tykk vinge for å vises. Det kan du gjøre ved å legge en liten strek fra ytre øyekrok og forene den med en strek som er lagt fra den ytterste delen av vippekanten. Fyll ut med eyeliner for å gjøre vingen tykk og definert.

Rydd opp

Øyenskygge, og noen ganger også mascara, har en tendens til å smuldre og drysse under øynene – noe som kan stjele oppmerksomhet fra din proffe øyemakeup. Bruk derfor en sminkekost for å børste bort makeuprester som har havnet under øyet.

Vår bestselgende øyemakeup

Se mer

Beauty Tester

Wing it! Finn din eyeliner
Hvilken palett er du?

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331