Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Power Colors: knallfargede lepper og fargesterk øyemakeup

Trend
Det våres for fargesterk makeup! Rødt, rosa, lilla og oransje er sesongens store trendfarger som vi nå bruker på både lepper, øyne, kinn og negler. Den svenske supermodellen Mini Andén viser deg hvordan.

Lilla øyenskygge kler alle øyenfarger

Velger du en lys nyanse, fungerer den like fint på dagtid som om kvelden. Bruker du øyenskyggeprimer, vil skyggen sitte mye lenger. Legg gjerne også litt highlighter innerst i øyekrokene, for å få et våkent og åpent blikk. Det kan være praktisk å velge en øyenbrynsblyant med highlighter i den ene enden. Den er enkel å påføre i øyekrokene. Ram inn med mascara, og match med mykt rosa lepper. Avslutt gjerne med litt rosa rouge på kinnene for å fullføre stilen. 

Matche rødt med rosa?

Ja visst! En klassisk rød leppestift danner en vakker kontrast til skimrende rosa øyne. Fyll ut leppekonturene med en leppeblyant før du påfører leppestift, så holder både fargen og formen seg lenger og bedre. Med en øyenskyggepalett som inneholder duse gylne og brune nyanser, kan du legge en flott øyemakeup der de ulike nyansene går over i hverandre. Pass på å jevne ut skyggene med en myk pensel, slik at det ikke blir skarpe kanter. Med mascara på vippene og brun kajal langs øvre vipperad og på våtkanten blir blikket mer intenst, samtidig som du beholder den myke stilen (svart kajal gir et mye skarpere uttrykk). Avslutt makeupen med å forsterke kinnbeina med noen lette strøk rouge og highlighter. Ønsker du en enda tydeligere effekt, kan du bruke litt bronsepudder. 

Orange på leppene

Med en sterk farge som oransje på leppene vil du gjøre et uutslettelig inntrykk! Om leppestiften dessuten er matt, får du full skår på trendskalaen. Finner du ingen matt leppestift med den perfekte nyansen? Da bruker du bare Smashbox Insta-Matt Lipstick Transformer, en gelé som påføres over en hvilken som helst leppestift og gir et matt resultat. Hold resten av makeupen enkel, slik at leppene kommer til sin rett. Glødgivende primer og en lett foundation gir deg naturlig frisk hud som du fremhever med litt kremrouge i en hudnær, rosa nyanse. Avslutt med å markere øyenbrynene og definere øynene med noen lag mascara.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331