Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Perfekte øyenskyggepaletter

Eksperttips
Øyenskyggepaletter har blitt de store stjernene i sminkevesken. Disse fire favorittene er ikke bare pene, men praktiske og anvendelige!

Nudeklassikere
Urban Decays Naked-paletter har blitt moderne klassikere i skjønnhetsverdenen. Mest populær er Naked 2, som har vunnet en rekke skjønnhetspriser og inneholder tolv matchende øyenskygger du kan bruke til å legge alt fra diskré hverdagsmakeup til dramatisk soting til festbruk.

Maks glød på konturene
Konturer har blitt et fenomen i skjønnhetsverdenen de siste årene. Det er en makeupteknikk som hjelper deg med å definere og fremheve ansiktstrekkene med mørke skygger og lysnende highlightere. Kremfargene i KICKS’ eget Contour Kit er enkle å jobbe med, etterlater ikke skarpe kanter og gir maksimal glød. Fås i en lys og en mørkere nyansekvartett! 

Bygg selv med Buxom
Skreddersy din egen palett med Buxoms praktiske Eyeshadow Bar. Velg blant mer enn 40 nyanser, både matte og med skimmer. Vanskelig å velge farge? Ta en titt på de tre ferdigblandede palettene, som du selvsagt også kan bytte ut skyggene i når de er oppbrukt, eller hvis du vil legge til en ny favorittfarge.

Trendy trio
Draping er den nyeste og hotteste makeuptrenden nå, observert på både Kylie Jenner og Gigi Hadid, og på catwalken hos Marc Jacobs og Yves Saint Laurent. Ved hjelp av rouge og highlighter lager du høye og markerte kinnbein, og du kan gjerne la rougen fortsette helt ut på øyelokket. Skap stilen med denne trioen fra Smashbox!

Paletter

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331