Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Partymakeup på 5 minutter

Slik gjør du
Juletider betyr gløggkvelder, julebord og mange anledninger å feire! KICKS’ makeupartist Åsa viser deg hvordan du raskt og enkelt forvandler makeupen til en partymakeup som passer til alle slags fester.

Trinn 1: Maksimer highlighteren 

Mye highlighter gjør festmakeupen din raskt ekstra festlig. Gi huden maksimalt med glød ved hjelp av en skimrende highlighter på kinnben, brynsben og krageben. Legg også glød på amorbuen for å gi leppene dine et glamorøst løft. 

Trinn 2: Varm opp ansiktet ditt 

Solpudder er et fantastisk produkt når du raskt vil friske opp din look. Børst varme i kinnene, langs hårfestet og på haken. Velg gjerne en bronzer med glød for å forsterke følelsen av festlig glow ytterligere. 

Trinn 3: Legg metallisk øyenskygge 

Ingenting gir raskere festfølelse enn metall og glitter! Legg en høyglanset metallisk skygge på øyelokkene og ved siden av dine nedre øyenvipper. Dus ut fargen lett med en ren makeuppensel eller makeupsvamp. 

Trinn 4: Ram inn øynene 

En mørk farge nærmest øynene dine gir utseendet ditt intensitet på kort tid. Ram inn øynene med en kremet svart kajalblyant på vannlinjen både inntil de øvre og nedre øyevippene. Dus ut med en ren øyenskyggepensel eller makeupsvamp. Legg også svart kajal mellom øyevippene, på vipperøttene, for å gi inntrykk av en fyldigere og tettere vipperad. 

Trinn 5: Legg på ekstra mascara 

Mascara åpner og forstørrer øynene mer enn noe annet sminkeprodukt. Legg svart, forlengende volummascara i flere lag på både de øvre og nedre vippene. Vær sjenerøs, og la øyevippene ta plass.

Trinn 6: Match med skimmer 

Mye glød og skimmer gjør dine lepper rakst partyklare. Velg en leppestift som skimrer tydelig i gull for å matche din gullglødende øyemakeup. 

Get the look

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331