Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Påfør rouge: Slik får du naturlig rosenrøde kinn

Slik gjør du
En fin rouge er prikken over i-en i enhver makeuplook. Og du kan raskt og enkelt skape rosenrøde kinn uten altfor store anstrengelser. Her veileder vi deg trinn for trinn til hvordan du påfører rouge for friske og blussende kinn!

En rosenrød rouge er mange ganger det som gjør din makeuplook komplett, og får den til å se ekstra levende ut. Farge i kinnene er dessuten perfekt når du vil pigge deg selv opp raskt og enkelt. Hva med rosenrød rosa, korallfarget peon eller brunrød mulberry? Når det gjelder rouge finnes det mange fine farger du kan velge mellom. Men det er ikke alltid enkelt å vite hvordan den skal brukes for beste resultat. Her tipser vi om påføringsteknikkene for en naturlig rosenrød look! 

3 ting du må tenke på før du påfører rouge 

Før du begynner å påføre rouge, er det lurt å se over hvilken type rouge du bruker og hva som er de beste redskapene for påføring. Her er noen ting du bør tenke på.  

Velg en fin nyanse 

Med hvilken farge på kinnene føler du deg klar til å møte verden? Rouge finnes i en rekke nyanser, så her er det ingen begrensninger. Velg en farge som passer til akkurat deg, og som du tror gir deg en selvtillitsboost.  

 Finn riktig type   

Rouge kommer som mange andre makeupprodukter med ulik konsistens og finish. Den finnes både i krem- og pudderform, og kan også ha ulik dekningsgrad. Så, hva slags rouge passer best for deg? Ta utgangspunkt i hudtypen din og hvilke behov huden din har. Hvis du har tørr hud, er kremrouge det beste alternativet. For de med fet hudtype er en blanding mellom kremrouge og pudderrouge den beste kombinasjonen. Påfør kremproduktet først, og kost deretter pudderrouge ovenpå.  

Bruk en god sminkekost 

Gode sminkekoster gjør stor forskjell på hvordan resultatet blir når du legger makeup. Og hvis du vil at rougen skal legge seg som en perfekt og naturlig rødme på kinnene, er en rougekost det beste verktøyet. I vår ultimate guide for koster kan du lese om hvilke sminkekoster som tar sminkerutinen din til neste nivå.  

Hvordan skal jeg påføre rouge? Trinn for trinn-guide 

Klar til å begynne å påføre rouge? Her gir vi våre beste tips for et pent og naturlig resultat!

 1. Vær lett på hånden 

For at resultatet skal se naturlig ut, er det viktig å fange opp riktig mengde rouge på kosten. Vær lett på hånden og unngå å trykke kosten ned i produktet. Rist av overflødig rouge fra kosten før du begynner å påføre på kinnene.

 1. Fokuser på kinnene 

Rouge skal påføres på kinnenes fyldigste del, som man pleier å kalle for kinneplet. Smil med hele munnen, og legg mest mengde rouge der kinnene blir bollekinn. Så legger du rouge med feiende bevegelser utover, slik at den tones pent sammen med eventuell bronzer og highlighter.  

 1. Ton ut fargen  

Nesten ferdig! For å gi kinnene en jevn og naturlig blussende look er det viktig å blande ut fargen skikkelig. Bruk en ren kost, som ikke har noe produkt på seg, og bland ut fargen i sirkulære, feiende bevegelser.  

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331