Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Såray & 50% på Pixi Glow & Retinol Tonic!

Øyeskyggepaletter: Øyegodteri for alle

Eksperttips
Paletten er sminkepungens superstjerne. Enten du liker fargesterke looks eller trives best i romantisk rosa – vi vet hvilken palett som oppfyller ønskene dine!

1. Eksperimentkassen
Akkurat som i søsterpaletten Modern Renaissance, er det plass til 14 høypigmenterte og lettarbeidede skygger i denne fløyelskledde paletten fra Anastasia. Fargeskalaen er likevel modigere, med mange sterke fargepletter å eksperimentere med. Metallene med høyglans gjør det enklere å leke frem en skikkelig iøynefallende look.

2. Romantikk og rosa skimmer 
Buxoms samling av gullglans, mykt rosa og romantisk rosa er den ultimate paletten for en jordnær look med sensuell touch. De seks nyansene, som strekker seg fra glødende sand til metallisk plomme, ligger ved siden av hverandre i en flott, leopardmønstret palett som gjerne kan stå fremme på baderomshyllen.

3. Superstjernen
Modern Renaissance er tidenes mest populære og instagrammede palett – og vi forstår hvorfor. De 14 øyenskyggene i nøytrale nyanser og toner av bær er perfekt kombinert så du kan skape alt fra en diskret hverdagsmakeup til en skikkelig trendy partylook.

4. Mye mer matt
Smashbox har klart kunsten å utvikle den perfekte basepaletten til øynene. Cover Shot Eye Palette med matte toner passer til stort sett alle anledninger og alle øyne. De sju milde og nøytrale tonene, i alt fra lys beige til det mørkeste midnattssvarte, kan dessuten blandes til alle tenkelige jordnære nyanser imellom.

5. Magiske metaller
De fire multifunksjonelle metallskyggene i Linda Hallbergs Metallic Mysteries Palette er akkurat like flotte på øynene som på kroppen og leppene. Eller hvorfor ikke i håret? Uansett hvordan du bruker dem, garanteres en maksimert metallisk glød!

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331