Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Øyenskyggen som setter øyefargen i fokus

Eksperttips
Skimrende sølv eller varme toner av oransje og gull? Her veileder vi deg til øyenskyggen som får øyefargen din til å poppe, til fest og til hverdags.

Vår bestselgende øyenskygger

Se mer

Øynene er den delen av ansiktet som man gjerne legger merke til først – og mange anstrenger seg derfor ekstra for å få til en fin øyemakeup. Når det gjelder øyenskygge, finnes det masse forskjellige farger å utforske og looker å skape. En trendy, fargesprakende øyemakeup er å se på mange motevisninger i år, samtidig som klassisk svarte sotede øyne aldri går av moten. Men visste du at den svarte sotingen kan få nettopp blå øyne til å lyse litt ekstra? Eller at grønne øyne er spesielt fine med rosa øyenskygge? Her tipser vi om øyenskyggene som setter øynene dine i fokus, og som får alle nyanser av grønne, brune, blå og grå øyne til å gnistre litt ekstra.

Øyenskygge for deg med brune øyne

Hvis du har brune øyne, er du heldig – da kan du nemlig bruke hvilken som helst øyenskygge. Kle øynene dine i en fin lilla, blå, grønn eller bronseaktig farge – faktisk enhver farge du måtte ønske! Til lysebrune øyne passer lys blå øyenskygge ekstra godt, og hvis du har brune øyne med varme og gylne toner, kan du matche med en øyenskygge i samme tone. Her finner du øyenskyggepaletter i en rekke flotte farger.

Øyenskygge for deg med blå øyne

Har du blå øyne? Da vil varme, oransje toner eller dypbrune farger få øynene dine til å se ekstra blå ut. Men også en skimrende grå eller svart øyenskygge gir en fin kontrast og gjør at lyse øyne lyser opp litt ekstra. En svart festsoting er derfor en klassisk makeuplook som passer ekstra godt til nettopp blå øyne.
Tips! Vil du vite hvordan du legger smokey eyes? Les vår veiledning i tre trinn her. 

Øyenskygge for deg med grønne øyne

Grønne øyne, eller nøttebrune øyne som har en blanding av grønne og brune toner, passer ekstra godt i gråbrun øyenskygge, eller i rosa og jordnære toner med innslag av røde og gylne pigmenter. Hos KICKS finner du fine øyenskyggepaletter i jordnære pasteller som grønn, brun og grårosa i forskjellige konsistenser, avhengig av hvilken type øyenskygge du foretrekker. Hvis du vil ha en diskré farge, kan du velge en pudderskygge og klappe eller trykke den forsiktig på øyelokket. En mer intens øyemakeup får du ved å legge en øyenskygge med sterke pigmenter.

Øyenskygge for deg med grå øyne

Grå er en av de mest uvanlige øyefargene og kan ha toner av både blått, grønt og brunt i seg. Når det gjelder øyenskygge til grå øyne, er det fint å velge farger som matcher øyefargen. Velg derfor en øyenskyggepalett med kalde sølvaktige, metalliske eller isblå farger. Hvis du vil skape en effektfull look, kan du prøve å kombinere de ulike fargene.

Bonus: Når du har funnet din perfekte øyenskygge, er det tid for å skape din mest magiske makeuplook. Her tipser KICKS makeupartist Gabriel Fontana om hvordan du legger øyenskyggen som en proff. 

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331