Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 26.11: 25% på duft. Gjelder ikke BYREDO, DIOR, Jo Malone, Chanel, Tom Ford, kalendere & gaveesker.

Mørkerøde neglelakker å satse på i sommer og høst

Eksperttips
Mørkerød er en klassisk, tidløs farge som gjerne kan pryde neglene både på mørke høstdager og lyse sommerkvelder. Finn frem din kunstneriske åre og sats på en trendsikker look med mørkerøde bølger, prikker og andre kreative detaljer.

Populære røde neglelakker

Se mer

Velstelte negler med fin manikyr løfter enhver look og høyner dessuten humøret. Og nå finnes det en rekke ulike produkter som gjør at du kan få til fine negler hjemme. Dessuten finnes det en rekke ulike trendy nyanser. Innimellom kan det likevel være deilig å satse på et sikkert kort. En mørkerød lakk er en klassisk nyanse som aldri går av moten – og er dermed den perfekte fargen å pryde neglene med både på mørke høstdager og lyse sommerkvelder. Hvis du likevel vil følge negletrenden, kan du ta frem din kreative side og dekorere neglene med detaljer i varme eller kalde mørkerøde nyanser. Perfekt når du gjerne vil friske opp en grå mandag eller gjøre deg fin til festen.

Matte mørkerøde negler passer til alle anledninger

Hvis du foretrekker negler uten skimmer og glans, er en matt neglelakk perfekt for deg. Og det beste av alt er at du kan gjøre den blanke, mørkerøde lakken matt på et øyeblikk ved å påføre en mattende overlakk. På den måten trenger du ikke å lete etter den perfekte matte mørkerøde nyansen – hvis du ikke allerede har funnet den, da. Matte negler er lekre både til hverdags og fest, og de passer dessuten fint sammen med en matt makeuplook!

Sommernegler i en varm, rød tone

Hvis du er lei av pastelltonene som ofte er å se om sommeren, kan du satse på å lakke neglene i en varm, mørkerød tone. Hvis du vil at neglene skal ha en mørkerød varm tone, bør du satse på en farge som har et hint av oransje, brunt eller gull. Fine mørkerøde farger til neglene kan for eksempel være en dyp mahogni eller en fin burgunder. Match neglene med en mørkerød bronzet øyemakeup som minner om sommersolen. 

 Eksperimenter med looken

Det er selvfølgelig fint å lakke alle neglene i samme farge, men hvorfor ikke friske opp en hverdagslig mørkerød lakk med kreative detaljer? Her er det viktig å hente frem din mest kunstneriske side og dekorere neglene etter din egen smak. Noen små detaljer som setter stilen, kan for eksempel være trendsikre prikker, bølger og virvler. Match mørkerødt med hvitt for å skape kontrast, eller med svart for å skape en mer diskré look.

Få salongfine, mørkerøde negler hjemme

 Neglesalongene blir stadig mer populære, og selv om det er deilig å bli stelt med, kan du også få til salongfine negler i hjemmets lune krok. På den måten sparer du både tid og penger. Det eneste du trenger, er en samling proffe neglepleieprodukter og neglelakk i den perfekte mørkerøde nyansen. Å legge manikyr hjemme er dessuten en ypperlig anledning til å gi hendene en fuktighetsgivende behandling med neglebåndsolje og håndkrem. Heldigvis finner du alle neglepleieproduktene du trenger for å lykkes med manikyren, på kicks.no. Her kan du kjøpe alt fra verktøy til neglelakk og pleiende produkter som holder neglene og hendene myke.

Bonus: Vil du ha tips om hvordan du får til lekre gelénegler eller en fin manikyr hjemme? Her kan du lese om våre beste tips for fine gelénegler, og her går vi steg for steg gjennom hvordan du lykkes med manikyren uten å gå til en salong.

Alt du trenger for en fin manikyr

Se mer

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331