Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Rask og skånsom rens 
– Jeg har ganske sensitiv hud og satser derfor på helt grunnleggende hudpleierutiner. Jeg er så glad for at Biotherm nå har et micellært vann som renser skånsomt og samtidig virker beroligende på huden. I likhet med mange andre kvinner har jeg begrenset med tid til hudpleie, så det er deilig at det er enkelt og fort gjort. 

Amsoltsspray - alltid i håndvesken 
– Jeg har en ansiktsspray med roseduft som jeg virkelig elsker og alltid har med meg i vesken. Den er så utrolig behagelig og forfriskende å spraye i ansiktet, spesielt når jeg flyr. 

Nattlig fuktighetsbombe 
– Et smart tips som jeg har lært meg i arbeidet som modell, er å sove med en fuktighetsgivende ansiktsmaske som vaskes av om morgenen. Peeling bruker jeg også ofte. Jeg liker ikke at det samler seg døde hudceller på huden, og regelmessig peeling sørger dessuten for at porene ikke tetter seg til. 

Det perfekte ytre
– Jeg prøver alltid å ha en sunn innstilling til kroppen. Du må lære å elske deg selv og ikke sammenligne deg med bilder av modeller som har fått fagmessig hjelp med hår og makeup. Bildene er dessuten nesten alltid retusjert. Ikke engang vi som er modeller, går rundt og ser slik ut! Det er viktig å være trygg på seg selv, for da spiller ikke utseendet noen rolle. 

Favorittlooken som alltid funker 
– Jeg sminker meg alltid på samme måte, med mye mascara og eyeliner. Det er det jeg føler meg finest med. Siden jeg er blond, blir svart mascara for hardt på meg, så jeg bruker brun eyeliner og deretter massevis av mascara. L’Oréal Paris Voluminous er favoritten. Før brukte jeg mascara bare på vippene oppe, men da så jeg så innmari søt ut. Nå liker jeg å bygge opp vippene nede også, for å få en mer rocka og kul stil.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331