Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Rask og skånsom rens 
– Jeg har ganske sensitiv hud og satser derfor på helt grunnleggende hudpleierutiner. Jeg er så glad for at Biotherm nå har et micellært vann som renser skånsomt og samtidig virker beroligende på huden. I likhet med mange andre kvinner har jeg begrenset med tid til hudpleie, så det er deilig at det er enkelt og fort gjort. 

Amsoltsspray - alltid i håndvesken 
– Jeg har en ansiktsspray med roseduft som jeg virkelig elsker og alltid har med meg i vesken. Den er så utrolig behagelig og forfriskende å spraye i ansiktet, spesielt når jeg flyr. 

Nattlig fuktighetsbombe 
– Et smart tips som jeg har lært meg i arbeidet som modell, er å sove med en fuktighetsgivende ansiktsmaske som vaskes av om morgenen. Peeling bruker jeg også ofte. Jeg liker ikke at det samler seg døde hudceller på huden, og regelmessig peeling sørger dessuten for at porene ikke tetter seg til. 

Det perfekte ytre
– Jeg prøver alltid å ha en sunn innstilling til kroppen. Du må lære å elske deg selv og ikke sammenligne deg med bilder av modeller som har fått fagmessig hjelp med hår og makeup. Bildene er dessuten nesten alltid retusjert. Ikke engang vi som er modeller, går rundt og ser slik ut! Det er viktig å være trygg på seg selv, for da spiller ikke utseendet noen rolle. 

Favorittlooken som alltid funker 
– Jeg sminker meg alltid på samme måte, med mye mascara og eyeliner. Det er det jeg føler meg finest med. Siden jeg er blond, blir svart mascara for hardt på meg, så jeg bruker brun eyeliner og deretter massevis av mascara. L’Oréal Paris Voluminous er favoritten. Før brukte jeg mascara bare på vippene oppe, men da så jeg så innmari søt ut. Nå liker jeg å bygge opp vippene nede også, for å få en mer rocka og kul stil.

Biotherm

Se flere

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331