Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Beautyact Iconic Glow Kit & 30% på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Maks 3 pr produkt og kunde.

Moden hud? Her er baserutinen for deg

Eksperttips
Moden hud trenger ofte en hudpleierutine og produkter som er tilpasset moden hud. Det samme gjelder makeuprutinen. Med riktige produkter kan du få huden din til å stråle - KICKS’ makeup artist Åsa Östergren viser deg hvordan i denne trinn-for-trinn-guiden.

Rutine for deg med moden hud: Hudpleiende med naturlig glød

Kremete og flytende hybridprodukter med hudpleiende egenskaper, som er lette på huden og ikke legger seg i linjer, er mest smigrende for deg med moden hud. En baserutine som gir en naturlig finish og et snev av sunn glød får frem det vakreste i huden din.

 • Trinn 1: Primer med glød
 • Trinn 2: Lett foundation og concealer
 • Trinn 3: Spar på pudderet
 • Trinn 4: Kremet highlighter og kremrouge
 • Trinn 5: Solpudder med glød

Trinn 1: Primer med glød

Legg på en primer med glød for å skape subtil glød som gir et friskt og gjenfuktet grunnlag i hele ansiktet. Den lette lysrefleksjonen gir dessuten inntrykk av en glattere hudoverflate. Invester aller helst i et produkt med ingredienser som også strammer opp huden din og pleier den på sikt.

Trinn 2: Lett foundation og concealer

Legg en lett dekkende foundation eller BB Cream, som jevner ut hudtonen akkurat nok uten å se unaturlig ut. Velg et produkt med ingredienser som pleier huden og bidrar til å holde den gjenfuktet og elastisk. Dekk bare lett der det er nødvendig, som under øynene, og der du har pigmentflekker, med en fuktighetsgivende concealer som ikke blir for tung og legger seg i linjer. Bruk gjerne fingrene til å legge concealeren for å komme til overalt. Varmen fra hendene gjør også at produktet legger seg naturlig på huden din.

Trinn 3: Spar på pudderet

Unngå pudder helt på moden hud, fordi det lett legger seg i små linjer. Hvis du likevel har behov for å matte ned et sted, bruk løst pudder med utjevnende egenskaper og påfør det med en mindre makeupbørste for å få produktet akkurat der du vil ha det.

Trinn 4: Kremet highlighter og cremerouge

Skap gjenfuktet glans som ser naturlig ut med flytende highlighter som du klapper på huden med en stor og fuktig svamp. Gjør det samme med cremerouge på kinnene. De kremete produktene smelter pent sammen med huden, og gir en finish som ser naturlig og veldig frisk ut. Unngå rouge med glitter eller helt matt overflate, noe som kan gi følelsen av at produktet ligger oppå huden din, eller i de fine linjene.

Trinn 5: Solpudder med glød

Stryk solpudder med lett naturlig glød over kinnene og langs hårfestet for å skape balansert og harmonisk varme i hele ansiktet. Det pigger opp hele looken. Moden hud trenger glød og varme toner mer enn contouring-effekt fra solpudderet.

Baserutine for moden hud

Se mer

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331