Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Metti Forssell ”Hensikten med makeup er å fremheve de vakre sidene av deg selv”

Eksperttips
Hvilken leppestift liker Metti Forssell? Og hvordan tar hun vare på huden? KICKS Magazine spurte den populære bloggeren om hennes favorittprodukter og skjønnhetsrutiner.

Hva er skjønnhet for deg? 
– Helhetlig skjønnhet. En person kan ha et vakkert ytre, men hvis de mangler indre varme eller empati, spiller det ingen rolle at de har et tiltalende utseende. 
Hva får fram din indre glow? 
– Når du føler deg vel og er glad, viser det utvendig også. 
Og hvordan får du mest mulig glød i huden? 
– Det er viktig å tilføre mye fuktighet. Jeg drikker masse vann og tar vare på huden med en omhyggelig hudpleierutine. Jeg liker lette, lyse highlighters som jeg av og til blander med foundation – det er en enkel måte å gjøre huden ekstra fin på og få en naturlig glød! 
Hvilke glow-produkter anbefaler du? 
– Solkrem i pudderform, blush og highlighter! En av mine trofaste favoritter er MAC Mineralize Skinfinish pudder. Det har en himmelsk konsistens! 
Når føler du deg spesielt ”glowrious”? 
– Når jeg har vært omsorgsfull med makeup og hår og har på meg et fantastisk antrekk! 
Hvordan forholder du deg til makeup? 
– Makeup er en måte å uttrykke seg selv på. Det hjelper oss å vise hva som gjør oss annerledes. Hensikten med sminke er ikke å dekke og skjule noe, men å fremheve våre gode sider. Men jeg har et veldig avslappet forhold til makeup. Ofte bruker jeg ingenting, og andre ganger bruker jeg masse – begge deler er like mye meg. 
Liker du å prøve ny makeup, eller holder du deg til noen få looker som du vet fungerer? 
– Jeg har en trofast makeup-look som jeg som regel bruker, men jeg liker å prøve nye ting. Et nytt produkt eller en liten vri er en hyggelig forandring og frisker opp looken! 
Hvilken del av sminkingen fokuserer du spesielt på? 
– Jevn hud med glød. Jeg vil at grunnlaget for sminken skal være tynt, klart og naturlig! 
Hva er det viktigste produktet i sminkepungen din? 
– Blush og noen fantastiske leppeprodukter. Alle sminkepungene inneholder noen leppestifter eller lipglosser. Jeg liker gammelrosa og nude-nyanser som fremhever leppenes naturlige farge. En av favorittene mine er MAC Creamsheen Lipstick i nyansen Modesty. 
Og hva er ditt favorittprodukt innen hudpleie? 
– Estée Lauders fuktighetsgivende og mykgjørende Advanced Night Repair Serum. Jeg har brukt det morgen og kveld i årevis. 
Hvordan tar du vare på huden? 
– Det er spesielt viktig å være nøye med å rense, beskytte og fukte huden. En vakker, klar hud er selve grunnlaget for skjønnhet, så jeg ønsker å investere i hudens velvære. Det er også viktig å huske andre faktorer som påvirker huden: et sunt kosthold, nok søvn og å drikke masse vann. 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331