Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

Mascaraene alla snakker om

Eksperttips
Hvert år lanseres mange nye mascaraer, men bare noen få lykkes med å komme seg inn på favorittlistene våre. Her er mascaraene som er de største snakkisene akkurat nå!

I STEDET FOR LØSVIPPER; MAC Magic Extension 5 mm Fibre Mascara
Før sommeren 2021 skrudde MAC opp volumet betraktelig med Magic Extension, som gir en ekte løsvippeeffekt ved hjelp av ekstra lange fibre. Denne mascaraen inneholder dessuten nærende ingredienser, inkludert olivenolje, som holder vippene sterke og sunne.

RIMELIG BESTSELGER: BeautyAct Daring Impact Mascara
Et av produktene som har gjort BeautyAct til et av de mest populære varemerkene hos KICKS er Daring Impact. Denne bestselgende veganske fibermascaraen gir både lengde og massevis av volum.

SUKSESSEN FRA SOSIALE MEDIER: Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara
Da Maybelline lanserte sin nye fibermaskara Sky High på starten av året, ble den raskt en superstjerne på sosiale medier. Som navnet tilsier, er dette en mascara for deg som ønsker skikkelig lange og fyldige vipper, det skapes ved hjelp av bambusekstrakt og den lange, fleksible børsten

SENSITIVE ØYNES NYE FAVORITTPRODUKT: L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir Mascara
De alltid like populære mascaraene i Volume Million Lashes-familien oppdateres og forbedres kontinuerlig av L’Oréal Paris. Den siste
nyheten Balm Noir inneholder 99 prosent naturlige ingredienser og har en pleiende balsamkonsistens. Den er også parfymefri og utviklet for å passe til sensitive øyne også.

ÅRETS MASCARA I KICKS BEAUTY AWARDS: Lancôme Lash Idôle Mascara
Lancôme er kjent for sine mesterlige mascaraer som stadig topper salgslistene. I år lanserte de Lash Idôle, som har en klumpefri gelkonsistens som løfter, gir fylde og fanger hver eneste vippe – Derfor ble den kåret til årets beste mascara i KICKS Beauty Awards 2021!

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331