Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 26.11: 25% på duft. Gjelder ikke BYREDO, DIOR, Jo Malone, Chanel, Tom Ford, kalendere & gaveesker.

Makeuptrend: Alltid rødt, alltid rett

Trend
Røde lepper er skjønnhetens motstykke til motens lille sorte – en sann klassiker som aldri går av moten. Det at røde lepper ofte vekker sterke følelser, er blitt utnyttet av mange fargerike kvinner opp gjennom historien. KICKS forteller hvordan – og hjelper deg å finne den perfekte røde nyansen som vil gjøre deg til en lipstick queen.

Røde lepper er alltid rett

Shop her

I DAG FORBINDER VI røde lepper hovedsakelig med klassisk skjønnhet og dramatisk sminke à la Hollywood. Men historien om røde lepper er også en historie om kvinners styrke. Da forkjemperne for stemmerett for kvinner tok over New Yorks gater under en stor demonstrasjon i 1912, var de iført rød leppestift for å poengtere sin sak. På den tiden hadde røde lepper et svært dårlig rykte og representerte løsaktighet og dårlig moral. Bare mennesker med utsvevende liv, som skuespillere og prostituerte, overdrev makeupen på den måten. Nettopp derfor valgte kvinnesaksforkjemperne demonstrativt røde lepper – de ville at menn skulle slutte å moralisere over kvinner og kvinners utseende. I tillegg til å gi dem stemmerett, da – og det fikk de jo til slutt. Etter det var røde lepper lenge et symbol på kvinnelig opprør. 

Men det var først etter andre verdenskrig de røde leppene, samt annen makeup, ble mer tilgjengelig for allmennheten, da man begynte å produsere sminke i fabrikker. Endelig kunne alle som ville velge power-fargen rød til leppene!

Hvilken rødnyanse passer best din hudtone?

LYS

Du passer best i kalde rødnyanser, det vil si farger med en blå undertone. En slik rødfarge får også tennene dine til å se hvitere ut – bonus! Mørke bærnyanser og vinrødt er også helt rett til deg.

MEDIUM

Du passer aller best i varme rødnyanser, så tenk på at produktene skal ha en oransje undertone. Plomme passer perfekt til leppene dine, til og med burgunder. 

MØRK

MØRK: Du kan velge og vrake, det finnes ingen rødtone som ikke passer til deg! Velg klare rødtoner i kalde og varme nyanser hvis du vil skille deg ut, elelr bronserødt for en mer diskré look.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331