Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Makeuptrend: Alltid rødt, alltid rett

Trend
Røde lepper er skjønnhetens motstykke til motens lille sorte – en sann klassiker som aldri går av moten. Det at røde lepper ofte vekker sterke følelser, er blitt utnyttet av mange fargerike kvinner opp gjennom historien. KICKS forteller hvordan – og hjelper deg å finne den perfekte røde nyansen som vil gjøre deg til en lipstick queen.

I DAG FORBINDER VI røde lepper hovedsakelig med klassisk skjønnhet og dramatisk sminke à la Hollywood. Men historien om røde lepper er også en historie om kvinners styrke. Da forkjemperne for stemmerett for kvinner tok over New Yorks gater under en stor demonstrasjon i 1912, var de iført rød leppestift for å poengtere sin sak. På den tiden hadde røde lepper et svært dårlig rykte og representerte løsaktighet og dårlig moral. Bare mennesker med utsvevende liv, som skuespillere og prostituerte, overdrev makeupen på den måten. Nettopp derfor valgte kvinnesaksforkjemperne demonstrativt røde lepper – de ville at menn skulle slutte å moralisere over kvinner og kvinners utseende. I tillegg til å gi dem stemmerett, da – og det fikk de jo til slutt. Etter det var røde lepper lenge et symbol på kvinnelig opprør. 

Men det var først etter andre verdenskrig de røde leppene, samt annen makeup, ble mer tilgjengelig for allmennheten, da man begynte å produsere sminke i fabrikker. Endelig kunne alle som ville velge power-fargen rød til leppene!

Hvilken rødnyanse passer best din hudtone?

LYS

Du passer best i kalde rødnyanser, det vil si farger med en blå undertone. En slik rødfarge får også tennene dine til å se hvitere ut – bonus! Mørke bærnyanser og vinrødt er også helt rett til deg.

MEDIUM

Du passer aller best i varme rødnyanser, så tenk på at produktene skal ha en oransje undertone. Plomme passer perfekt til leppene dine, til og med burgunder. 

MØRK

MØRK: Du kan velge og vrake, det finnes ingen rødtone som ikke passer til deg! Velg klare rødtoner i kalde og varme nyanser hvis du vil skille deg ut, elelr bronserødt for en mer diskré look.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331