Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Linda Hallberg lanserer LH Cosmetics “Våg mer med makeupen din!”

Intervju
Nå finnes makeupartist Linda Hallbergs eget merke, LH Cosmetics, hos KICKS! – Tanken er at produktene skal inspirere folk til å tenke litt utenfor boksen og å våge å være litt gale.

Derfor valgte jeg å kun utvikle produkter med multifunksjonelle egenskaper. Du skal kunne påføre produktene på alle de måtene du ønsker, som rouge, som øyenskygge eller som leppefarge. Det er bare du som setter grensene! Makeup handler ikke bare om å gjøre seg fin, men også om å uttrykke seg selv, en bestemt stil eller forskjellige følelser, sier Linda Hallberg. 

Hvilken feil ser du, som makeupartist, at folk flest gjør når de sminker seg? 
– Jeg vil si at folk hører altfor mye på hva andre sier. Jeg mener, hvis du liker noe og kan få det til å svinge, da synes jeg du skal la det svinge skikkelig! Selv om svart leppestift kanskje ikke er det mest trendy nå på sommeren, så synes jeg du skal bruke det hvis du vil. Jeg synes vi alle skal våge litt mer. I bunn og grunn er det bare farger vi vasker av oss når dagen er over. 

Det kan føles litt skummelt for de av oss som ikke er makeup-proffer. Kan du komme med noen forslag til hvordan vi kan bruke din Infinity Palette? 
– Det er ikke så skummelt som det høres ut som. Konseptet er faktisk veldig enkelt! Tenk på Infinity Palette som farger, og ta utgangspunkt i hvilke farger du trives med. Paletten er jo laget for å passe alle, men alle farger passer ikke på samme måte til alle. Er du lys i huden, er Maffei kjempefin til konturering, men hvis du har veldig mørk hud er Fornax utmerket til nettopp konturering. Så avhengig av hvilken hudfarge du har, bruker du paletten på forskjellige måter. Det finnes så utrolig mange måter å gjøre dette på, og jeg vil virkelig at folk skal bruke fantasien. Det er ikke noe som er riktig eller feil. 

Alle makeupartister sier at børster og pensler er viktige for et godt resultat. Hvilke tre synes du alle bør ha, selv om man ikke er så erfaren? 
– Børster er superviktige, men du trenger ikke 30 forskjellige børster for å legge perfekt makeup. Jeg har utviklet åtte pensler og én puff som selges både i sett og hver for seg. Mine tre favoritter er Angled Brush, All Over brush og Blending Brush. Med de tre kommer du utrolig langt! 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331