Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Linda Hallberg lanserer LH Cosmetics “Våg mer med makeupen din!”

Intervju
Nå finnes makeupartist Linda Hallbergs eget merke, LH Cosmetics, hos KICKS! – Tanken er at produktene skal inspirere folk til å tenke litt utenfor boksen og å våge å være litt gale.

Derfor valgte jeg å kun utvikle produkter med multifunksjonelle egenskaper. Du skal kunne påføre produktene på alle de måtene du ønsker, som rouge, som øyenskygge eller som leppefarge. Det er bare du som setter grensene! Makeup handler ikke bare om å gjøre seg fin, men også om å uttrykke seg selv, en bestemt stil eller forskjellige følelser, sier Linda Hallberg. 

Hvilken feil ser du, som makeupartist, at folk flest gjør når de sminker seg? 
– Jeg vil si at folk hører altfor mye på hva andre sier. Jeg mener, hvis du liker noe og kan få det til å svinge, da synes jeg du skal la det svinge skikkelig! Selv om svart leppestift kanskje ikke er det mest trendy nå på sommeren, så synes jeg du skal bruke det hvis du vil. Jeg synes vi alle skal våge litt mer. I bunn og grunn er det bare farger vi vasker av oss når dagen er over. 

Det kan føles litt skummelt for de av oss som ikke er makeup-proffer. Kan du komme med noen forslag til hvordan vi kan bruke din Infinity Palette? 
– Det er ikke så skummelt som det høres ut som. Konseptet er faktisk veldig enkelt! Tenk på Infinity Palette som farger, og ta utgangspunkt i hvilke farger du trives med. Paletten er jo laget for å passe alle, men alle farger passer ikke på samme måte til alle. Er du lys i huden, er Maffei kjempefin til konturering, men hvis du har veldig mørk hud er Fornax utmerket til nettopp konturering. Så avhengig av hvilken hudfarge du har, bruker du paletten på forskjellige måter. Det finnes så utrolig mange måter å gjøre dette på, og jeg vil virkelig at folk skal bruke fantasien. Det er ikke noe som er riktig eller feil. 

Alle makeupartister sier at børster og pensler er viktige for et godt resultat. Hvilke tre synes du alle bør ha, selv om man ikke er så erfaren? 
– Børster er superviktige, men du trenger ikke 30 forskjellige børster for å legge perfekt makeup. Jeg har utviklet åtte pensler og én puff som selges både i sett og hver for seg. Mine tre favoritter er Angled Brush, All Over brush og Blending Brush. Med de tre kommer du utrolig langt! 

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331