Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Kylie Jenner: “Makeup er en form for kunst”

Intervju
Som den yngste søsteren i en av verdens mest kjente familier, vokste Kylie Jenner opp foran TV-kameraene, men det var da hun lanserte sine flytende leppestifter at hun ble en superstjerne i skjønnhetsverdenen. Her byr hun oss på sine beste hudpleie- og sminketips.

I DAG ER FLYTENDE, matt leppestift, et selvsagt innslag i våre sminkepunger. Det kan vi takke Kylie Jenner for. I 2015 var hun en av de aller første som lanserte såkalte liquid lipsticks, som raskt ble en global suksess. På den tiden fantes hennes Lip Kits, bestående av leppeblyanter og matchende matte leppefarger, i tre nyanser – og de kunne bare bestilles via hennes amerikanske nettbutikk.

Nå seks år senere, finnes Kylies Lip Kits i en rekke nyanser, og til og med i glossy versjoner. Men først og fremst har de vært på plass på
kicks.no og i flere av våre KICKS-butikker i noen uker nå – sammen med alle de andre sminkeproduktene og den hudpleien som Kylie, og teamet hennes har utviklet siden starten.

Hei Kylie! Hvordan føles det at dine skjønnhets- produkter nå er tilgjengelige for makeupelskere over hele verden?

– For første gang noensinne finnes nå Kylie by Kylie Jenner hos utvalgte butikker, som KICKS i Norden og Harrods og Selfridges i Storbritannia.
Jeg synes det er så gøy at mine fans rundt om i verden kan få tak i produktene mine.

Det var nettopp den store lidenskapen for sminke som senere også vekket hennes interesse for hudpleie.

– Bra hud er det første steget til en god makeup, som Kylie selv sier det.
Hudpleierutinen hennes er viktig og følger alltid det samme mønsteret, mens sminken eksperimenterer hun gjerne mer med, avslører hun i en video hun laget i samarbeid med det prestisjefylte motemagasinet Vogue:

– Jeg ser sminke som en kunstform som jeg kan bruke til å uttrykke meg og være kreativ. Sminke er veldig, veldig gøy – og utfordrende.

Kylie by Kylie Jenner

Se mer

BEAUTYTIPS BY KYLIE JENNER

1. JEG BRUKER concealer langs kantene på øyenbrynene for å definere
brynformen så mye som mulig. Så påfører jeg concealer over hele øyelokket som base før jeg legger øyenskygge. Det gjør at sminken holder
mye lenger.

2. JEG LEGGER ALLTID foundation når jeg er ferdig med øyesminken. Da blir ikke min foundation ødelagt av at det faller øyenskygge på huden.

3. JEG SMILER NÅR jeg påfører blush, da blir kinnene runde, og jeg ser eksakt hvor jeg skal legge den.

4. JEG BRUKER BRUN mascara på de nedre vippene. Det gir en mykere
innramming til øynene.

5. JEG SYNES AT sminken alltid blir bedre hvis du avslutter med en
settingspray. Dette gjør looken mindre pudderaktig. Først føles det som om sminken skal bli ødelagt av å dynke den med spray, men så snart den
tørker, ser det mye bedre ut.

6. JEG LIKER å eksfoliere ansiktet mitt to eller tre ganger i uken. Det er hemmeligheten bak å få utsøkt myk hud.

7. EN TONER HJELPER MEG Å fjerne sminkerester på huden min etter rengjøring. Den bidrar også til å forberede huden min på serum og fuktighetskrem. Jeg liker ikke toner med uttørkende alkohol. Min Vanilla Milk Toner bevarer hudens egen fuktighet slik at den føles frisk og sunn.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331