Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Komplett sminkeveske for alle stiler

Slik gjør du
Liker du å eksperimentere med sterke farger? Eller foretrekker du makeup som gir en naturlig glød? Vi har satt sammen komplette sminkevesker til å bli inspirert av – hvilken ønsker du deg?

Fargesterk eksperimentboks

Gi eksperimentlysten næring med dristige farger – hvis det å spare på kruttet ikke er helt din greie. Sats på multiprodukter og paletter som gir deg uendelige muligheter til å leke med fargekombinasjoner. Ram inn både øyne og lepper med dristige blyanter, og velg øyenskygger og leppestift etter humør. Men før du gir deg i kast med å være kreativ, må du huske å gjøre leppene myke med peeling.

Luksus-skattekiste

Er du glad i luksus og glamour? Velg produkter med lekre flasker og hylster som blir til elegante accessoirer som du kan ta opp av festvesken og beundre. Begynn med å legge underlag med et utjevnende serum etterfulgt av foundation. Deretter legger du en klassisk rød leppestift. Marker øynene med øyenskygger med satengfinish, og la en tidløs og stilfull eyeliner bli prikken over i-en.

Glødende nudefavoritter

Hvis ord som glow, nude og glød får deg til å smile innvendig, er en sminkepung full med glødende basisprodukter og hudnære toner akkurat det du trenger. Sett huden i fokus med en lysreflekterende primer, en lett touch av bronzer og en anelse varm korall på kinnene. Avslutt med en ansiktsspray som tilfører fuktighet og gir en herlig finish. Til slutt markerer du øynene med jordnære nyanser og legger en myk nudefarge på leppene.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331