Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Know Cosmetics løser makeupproblemene dine

Intervju
Lei av makeup som ikke holder mål? Know Cosmetics lager produkter som løser alle hverdagens skjønnhetsbekymringer! Makeupartisten Christine Mann forklarer hvordan.

Hvordan vil du beskrive Know Cosmetics for oss som ikke kjenner til dere og merket? 
– Vi lager produkter som hjelper kvinner over hele verden med å løse vanlige makeupproblemer og utfordringer. Ingen vil ha makeup som ikke holder mål, og Know Cosmetics gir deg verktøyene som gjør resultatet perfekt – og holder det perfekt. Produktnavnene gjenspeiler nettopp de problemene de er laget for å løse, og de kan brukes sammen med alle vanlige makeupprodukter. 

Leppene er tilbake i fokus akkurat nå, og matte leppefarger og flytende leppestift er supertrendy. Det er imidlertid ikke så lett å få et perfekt resultat. Er det noe Know Cosmetics kan hjelpe til med? 
– Mange har problemer med leppestift og lipgloss som i løpet av dagen trekker ut i de fine linjene rundt leppene. Nettopp derfor utviklet vi No Bleeding Lips, som er en gjennomsiktig leppeblyant. Den lager en usynlig linje rundt leppene som sørger for å holde fargen på plass. Siden den er helt gjennomsiktig, kan du bruke blyanten til alle leppestifter, uansett nyanse. Den er også vannfast. 

Selv om man skulle lykkes med å få til perfekte lepper, er det sjelden resultatet varer særlig lenge. Hva er løsningen på det? 
– Leppestift som blekner, blir kladdete og smitter av på glass og kopper, er et stort problem for mange. Vi utviklet derfor No My Lips Are Sealed, en gjennomsiktig gelé som fungerer som ”overlakk” til leppene. Den kan brukes over alle leppestifter. Vent noen minutter etter påføring, så kan du teste ved å kysse deg selv på hånden. Da vil du se at det ikke blir flekker. 

Øyenbrynsblyanten høres for god ut til å være sann. Hvordan kan én nyanse passe for alle? 
– Hemmeligheten er at fargens intensitet varierer etter hvor hardt du trykker, og hvor mye du legger på. I den andre enden av blyanten er det voks til å holde brynene på plass. Inni korkene finner du blyantspisser og en liten brynbørste.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331