Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

KICKS store concealerskole for å oppnå best resultat

Eksperttips
Med riktig farge på concealeren din kan ingen se at du har noe å skjule! KICKS forklarer, ved hjelp av klassisk fargelære, hvordan du enkelt kan kamuflere mørke ringer og andre små skavanker.

Concealer kommer ikke bare i forskjellige hudfargede nyanser – også farger som grønt og lilla gjør underverker mot små skavanker i huden hvis du bare vet hvordan du skal bruke dem! Hemmeligheten er å bruke kontrastfarger som nøytraliserer hverandre når du har noe du vil skjule.

Gult - lyser opp

Se flere

Med en gultonet concealer skjuler du lilla nyanser. Med andre ord er det gult du skal velge når ulykken har vært ute og du vil trylle bort blåmerker. Denvarmtonede concealeren passer også utmerket for å highlighte områder i ansiktet, eller som primer for øyenskyggen hvis du har lys hudtone.

Rosa - Skjuler tegn på trøtthet

Se flere

En lakserosa tone er perfekt for å gjemme eventuelle seiglivede trøtthetstegn. Den varme, rosa tonen er en blanding av rød, orange og gult, og skjuler derfor både grønt, blått og lilla – de nyansene som dukker opp under øynene når du er trøtt og har sovet for lite. Den rosa nyansen er også fin som opplysende highlighter på olivenfargede hudtoner.

Grønt - Gjemmer rødhet

Se flere

Den grønne fargen nøytraliserer rødt, og er derfor en reddende engel når en ilter kvise lyser opp i ansiktet. Det samme gjelder hvis kvisen har etterlatt et rødt arr eller hvis du vil gjemme røde blodkar. Også områder som rødmer av solpåvirkning, rosacea eller overfølsomhet dempes med grønne nyanser

Lilla - frisker opp

Lilla concealer demper de gule undertonene på huden din som får deg til å se trøtt ut. Den fiolette tonen gir en oppfriskende følelse av glød. Spesielt lyse hudtoner som føles en anelse bleke, løftes av en lilla nyanse.

Orange - tryller bort flekker

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331