Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

KICKS’ guide til din beste mascara

Slik gjør du
Mascara er vårt aller mest populære (og brukte) makeupprodukt. Uansett om du drømmer om volum, lengde eller ekstra mye drama – KICKS veileder deg til den mascaraen som passer for nettopp deg. Tips! Jobb raskt, så unngår du klumper når du legger flere lag mascara. Så snart produktet har tørket, blir det lettere klumper når du påfører mer.

Maks volum

Vipper med mye volum trekker umiddelbart oppmerksomhet til øynene dine. Mascara med en større, tettere kost gir intensitet og passer for deg som liker en dramatisk look med vipper som virkelig gjør mye ut av seg. En ekstra nattsvart nyanse forsterker fargen og gir inntrykk av enda tettere vipper.

Ekstra lengde

Forlengende mascara er et godt valg som hverdagsmascara for de aller fleste typer øyevipper. Den ser aldri tung eller klumpet ut, men setter likevel vippene i fokus på en flott måte. Velg en mascara med tett bust eller kam, som separerer godt og får tak i alle øyevippene så de ser milelange ut.

Separer mer

Er naturlige øyevipper med diskré farge og perfekt separasjon din greie? Da er en lettvektig lengdemascara med en liten og tett kost det beste valget. Velg en brunsvart eller brun nyanse hvis du vil unngå hardt maskerte øyne og heller skape vipper som ser ut som dine egne, bare enda bedre!

Bøy for det beste blikket

Våkne bambiøyne får du med ordentlig bøyde øyevipper. La vippetangen gjøre grunnarbeidet og gi så vippene et løft med en buet mascarakost, som hjelper til å trykke opp alle små vippehår. Velg gjerne en vannfast variant som holder øyevippene på plass hele dagen og kvelden.

Ekstra alt

Noen øyevipper og festlige anledninger krever både fantastisk lengde, tydelig form og supervolum. Og det finnes selvfølgelig dramatiske mascaraer som gir ekstra av alt når du vil fremheve hver enkelt øyevippe. Sats på en mascara med fiber, som gir følelsen av enda flere vipper. For å få et ekstra synlig og hol

Tips! Jobb raskt, så unngår du klumper når du legger flere lag mascara. Så snart produktet har tørket, blir det lettere klumper når du påfører mer.

KICKS bestselgende mascaraer

Shop her

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331