Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

KICKS’ guide til din beste mascara

Slik gjør du
Mascara er vårt aller mest populære (og brukte) makeupprodukt. Uansett om du drømmer om volum, lengde eller ekstra mye drama – KICKS veileder deg til den mascaraen som passer for nettopp deg. Tips! Jobb raskt, så unngår du klumper når du legger flere lag mascara. Så snart produktet har tørket, blir det lettere klumper når du påfører mer.

Maks volum

Vipper med mye volum trekker umiddelbart oppmerksomhet til øynene dine. Mascara med en større, tettere kost gir intensitet og passer for deg som liker en dramatisk look med vipper som virkelig gjør mye ut av seg. En ekstra nattsvart nyanse forsterker fargen og gir inntrykk av enda tettere vipper.

Ekstra lengde

Forlengende mascara er et godt valg som hverdagsmascara for de aller fleste typer øyevipper. Den ser aldri tung eller klumpet ut, men setter likevel vippene i fokus på en flott måte. Velg en mascara med tett bust eller kam, som separerer godt og får tak i alle øyevippene så de ser milelange ut.

Separer mer

Er naturlige øyevipper med diskré farge og perfekt separasjon din greie? Da er en lettvektig lengdemascara med en liten og tett kost det beste valget. Velg en brunsvart eller brun nyanse hvis du vil unngå hardt maskerte øyne og heller skape vipper som ser ut som dine egne, bare enda bedre!

Bøy for det beste blikket

Våkne bambiøyne får du med ordentlig bøyde øyevipper. La vippetangen gjøre grunnarbeidet og gi så vippene et løft med en buet mascarakost, som hjelper til å trykke opp alle små vippehår. Velg gjerne en vannfast variant som holder øyevippene på plass hele dagen og kvelden.

Ekstra alt

Noen øyevipper og festlige anledninger krever både fantastisk lengde, tydelig form og supervolum. Og det finnes selvfølgelig dramatiske mascaraer som gir ekstra av alt når du vil fremheve hver enkelt øyevippe. Sats på en mascara med fiber, som gir følelsen av enda flere vipper. For å få et ekstra synlig og hol

Tips! Jobb raskt, så unngår du klumper når du legger flere lag mascara. Så snart produktet har tørket, blir det lettere klumper når du påfører mer.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331