Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Julesminke og nyttårssminke: Steg for steg

Slik gjør du
Feire julen med en look i rødt! Rødt er den selvskrevne julefargen. Kombiner den med gull til årets store festhøytid. Slik får du en trendy partylook til å feire både jul og nyttår i.

1. Basen (grunnlaget)

Legg en glødgivende primer og foundation, og tryll bort tretthetstegn med concealer. Skap metallisk glød med highlighter på kinnbein og neserygg. Gjør så ansiktet varmere med en skimrende, koralltonet rouge.

Makeup for basen

Se flere

2. Legg rød øyenskygge

Marker globallinjen med matt rød øyeskygge som du stryker på med en myk pensel i øyelokksfolden. Legg samme øyeskygge med lette strøk under nedre vippekant med en mindre pensel. Dus kantene nøye.

3. Påfør metall

Legg en gullmetallisk øyeskygge på hele øyelokket med en stor flat øyeskyggepensel. Jobb med trykkende bevegelser, så får du mest mulig pigment og unngår dryss på kinnene.

Metallisk øyenskygge

4. Marker med eyeliner

Legg svart kajal i vipperøttene mellom øyevippene i øvre vipperad for å få en usynlig, markerende eyeliner. Det gir inntrykk av en tettere vipperad.

5. Åpne øynene

Bøy øyevippene nøye med en vippetang og legg mascaraprimer som gir ekstra volum. Legg deretter svart mascara i to lag. Begynn med de nederste vippene, så unngår du mascaraprikker over øyet.

6. Gre øyenbrynene

Gre øyebrynene så de får fin form, og fyll dem inn med farget øyebrynsvoks eller en øyebrynsblyant. Gi dem glans og fikser dem med klar brynsgel.

7. Fremhev leppene

Fyll i leppekonturen med en rød leppeblyant og legg på dyprød leppestift med leppepensel. Ha litt gullmetallisk øyeskygge midt på munnen for å gjøre den enda mer glamorøs. 

Rød leppestift

Se flere

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331