Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Julesminke og nyttårssminke: Steg for steg

Slik gjør du
Feire julen med en look i rødt! Rødt er den selvskrevne julefargen. Kombiner den med gull til årets store festhøytid. Slik får du en trendy partylook til å feire både jul og nyttår i.

1. Basen (grunnlaget)

Legg en glødgivende primer og foundation, og tryll bort tretthetstegn med concealer. Skap metallisk glød med highlighter på kinnbein og neserygg. Gjør så ansiktet varmere med en skimrende, koralltonet rouge.

Makeup for basen

Se flere

2. Legg rød øyenskygge

Marker globallinjen med matt rød øyeskygge som du stryker på med en myk pensel i øyelokksfolden. Legg samme øyeskygge med lette strøk under nedre vippekant med en mindre pensel. Dus kantene nøye.

Røde øyenskygger

Se flere

3. Påfør metall

Legg en gullmetallisk øyeskygge på hele øyelokket med en stor flat øyeskyggepensel. Jobb med trykkende bevegelser, så får du mest mulig pigment og unngår dryss på kinnene.

Metallisk øyenskygge

4. Marker med eyeliner

Legg svart kajal i vipperøttene mellom øyevippene i øvre vipperad for å få en usynlig, markerende eyeliner. Det gir inntrykk av en tettere vipperad.

Eyeliner

Se flere

5. Åpne øynene

Bøy øyevippene nøye med en vippetang og legg mascaraprimer som gir ekstra volum. Legg deretter svart mascara i to lag. Begynn med de nederste vippene, så unngår du mascaraprikker over øyet.

Mascara

Se flere

6. Gre øyenbrynene

Gre øyebrynene så de får fin form, og fyll dem inn med farget øyebrynsvoks eller en øyebrynsblyant. Gi dem glans og fikser dem med klar brynsgel.

Øyenbryn

Se flere

7. Fremhev leppene

Fyll i leppekonturen med en rød leppeblyant og legg på dyprød leppestift med leppepensel. Ha litt gullmetallisk øyeskygge midt på munnen for å gjøre den enda mer glamorøs. 

Rød leppestift

Se flere

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331