Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It Cosmetics: De 5 beste produktene

Eksperttips
It Cosmetics er supersuksessen fra USA. Administrerende direktør og ansikt utad er Jamie Kern Lima, som har bygget opp varemerket fra grunnen av basert på sitt eget hudproblem, alvorlig rosacea. It Cosmetics lager makeup som i bunn og grunn er hudpleie, og alle produktene inneholder pleiende ingredienser som på lang sikt gjør huden bedre. Sammen med plastikkirurger og dermatologer har de utviklet produkter som passer både de med normal og med svært sensitiv hud. Her presenterer vi It Cosmetics fem bestselgende produkter.

1. Your Skin But Better CC+ Cream
Fargekorrigerende og heldekkende CC Cream med SPF 50. Dekker selv de mest gjenstridige ujevnheter som akne og rosacea. Inneholder pleiende ingredienser som hyaluronsyre, peptider og kollagen som beroliger og forbedrer irritert og betent hud. Kan bygges opp fra lett til høy dekning uten å gi et kakete resultat.

2. Superhero Mascara
Maskara som strekker ut øyevippene og gir dem volum, lengde og en intens svart farge. Inneholder pleiende ingredienser som biotin og kollagen som tilfører fuktighet til vippene. Har en spesialformet kost som når frem til selv de minste vippene. Kosten gir vippene et skikkelig løft og skaper inntrykk av en tettere vipperad.

3. Bye Bye Undereye Full Coverage Anti-Aging Waterproof Concealer
Kremet, heldekkende concealer. Dekningsgraden kan bygges opp uten at produktet sprekker eller blir kakete. Tryller bort poser og mørke ringer under øynene samt ujevnheter som pigmentering og rødhet i ansiktet. Legger seg ikke i fine linjer under øynene. Inneholder pleiende ingredienser som tilfører fuktighet, for eksempel vitaminer, hyaluronsyre, antioksidanter og kollagen.

4. Brow Power Universal Eyebrow Pencil
Øyebrynsblyant med spiss som kan skrus frem, i universell nyanse som passer alle. Du får forskjellig nyanseresultat avhengig av hvor hardt du trykker. Takket være den tynne spissen er det superenkelt å tegne tynne streker og fylle ut dine egne øyebryn der det trengs. Blyanten er vannfast og inneholder blant annet A-vitamin, C-vitamin og biotin.

5. Bye Bye Pores Poreless Finish Airbrush Powder
Fint, transparent pudder med ekte silke og fuktgivende egenskaper. Pudderet visker ut fine linjer og porer, selv de mest gjenstridige. Passer alle hudtyper og hudfarger. Gir et airbrushet inntrykk og finnes i både løs og presset variant. Påføres med fordel med en stor, fluffy pudderkost, for eksempel It Cosmetics Heavenly Lux Wand Ball Powder Brush.

 

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331