Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

It Cosmetics: De 5 beste produktene

Eksperttips
It Cosmetics er supersuksessen fra USA. Administrerende direktør og ansikt utad er Jamie Kern Lima, som har bygget opp varemerket fra grunnen av basert på sitt eget hudproblem, alvorlig rosacea. It Cosmetics lager makeup som i bunn og grunn er hudpleie, og alle produktene inneholder pleiende ingredienser som på lang sikt gjør huden bedre. Sammen med plastikkirurger og dermatologer har de utviklet produkter som passer både de med normal og med svært sensitiv hud. Her presenterer vi It Cosmetics fem bestselgende produkter.

It Cosmetics fem bestselgende produkter

Flere produkter

1. Your Skin But Better CC+ Cream
Fargekorrigerende og heldekkende CC Cream med SPF 50. Dekker selv de mest gjenstridige ujevnheter som akne og rosacea. Inneholder pleiende ingredienser som hyaluronsyre, peptider og kollagen som beroliger og forbedrer irritert og betent hud. Kan bygges opp fra lett til høy dekning uten å gi et kakete resultat.

2. Superhero Mascara
Maskara som strekker ut øyevippene og gir dem volum, lengde og en intens svart farge. Inneholder pleiende ingredienser som biotin og kollagen som tilfører fuktighet til vippene. Har en spesialformet kost som når frem til selv de minste vippene. Kosten gir vippene et skikkelig løft og skaper inntrykk av en tettere vipperad.

3. Bye Bye Undereye Full Coverage Anti-Aging Waterproof Concealer
Kremet, heldekkende concealer. Dekningsgraden kan bygges opp uten at produktet sprekker eller blir kakete. Tryller bort poser og mørke ringer under øynene samt ujevnheter som pigmentering og rødhet i ansiktet. Legger seg ikke i fine linjer under øynene. Inneholder pleiende ingredienser som tilfører fuktighet, for eksempel vitaminer, hyaluronsyre, antioksidanter og kollagen.

4. Brow Power Universal Eyebrow Pencil
Øyebrynsblyant med spiss som kan skrus frem, i universell nyanse som passer alle. Du får forskjellig nyanseresultat avhengig av hvor hardt du trykker. Takket være den tynne spissen er det superenkelt å tegne tynne streker og fylle ut dine egne øyebryn der det trengs. Blyanten er vannfast og inneholder blant annet A-vitamin, C-vitamin og biotin.

5. Bye Bye Pores Poreless Finish Airbrush Powder
Fint, transparent pudder med ekte silke og fuktgivende egenskaper. Pudderet visker ut fine linjer og porer, selv de mest gjenstridige. Passer alle hudtyper og hudfarger. Gir et airbrushet inntrykk og finnes i både løs og presset variant. Påføres med fordel med en stor, fluffy pudderkost, for eksempel It Cosmetics Heavenly Lux Wand Ball Powder Brush.

 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331