Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

How to: Glow up!

Eksperttips
Alle drømmer vi om en hud full av glød. KICKS makeupartist Åsa viser – steg for steg – hvordan du legger en makeupbase med wow glow.

Steg 1 – Start med glow
Gi huden glød fra bunnen av med en primer. I tillegg til å gi underliggende glød gjør primeren at basen sitter bedre og legger seg jevnere på huden. Mange primere er dessuten hudpleiende og gir huden glød ved hjelp av glødgivende ingredienser som niacinamid eller vitamin C.

Steg 2 – Velg foundation med glød
Legg en foundation med mye glød. Bruk gjerne en stor foundationpensel som jobber produktet godt inn i huden. Riktig farge finner du enklest ved å teste nyansen på kjevebeinet. Den rette fargen er den som matcher hudtonen på halsen. Velg dekningsgrad etter hudtype og smak.

Steg 3 – Legg lysreflekterende concealer
Skjul mørke ringer under øynene med en flytende concealer som reflekterer lyset. Lysrefleksjonen gir glød til øyepartiet, samtidig som den bidrar til å skjule mørke toner. Hvis du liker å skulptere fram ansiktstrekkene dine, fungerer en lettere concealer med glød fint også på kinnbeina og neseryggen.

Steg 4 – Fikser med løspudder
Børst sparsomt med løspudder på de områdene i ansiktet der makeupbasen må fikseres, vanligvis rundt øynene, nesen, midt på pannen og haken. Bruk en stor pudderkost som sprer pudderet jevnt og lett. Et løspudder er et bedre valg enn kompaktpudder når du vil beholde gløden. Det gir en lett og naturlig finish og holder makeupen på plass uten å dempe glansen for mye.

Trinn 5 – Maksimer gløden med highlighter
Legg glød på kinnbein, brynsbein, nesetipp og amorbue med en flytende highlighter. Velg gjerne en med litt metallisk finish for å få mest mulig glød, men unngå glitter som gjør at gløden ser unaturlig ut.

Trinn 6 – Legg til enda mer glød
Skap glød med dybde og enda mer kraft ved hjelp av en highlighter i pudderform som du legger oppå den flytende highlighteren. Pudderproduktet fikserer dessuten produktet i kremform, slik at gløden sitter lenge.

Steg 7 – Varm opp kinnene
Legg rouge med glød på kinnene. Plasser rougen midt på kinnene og blend sammen med highlighteren. Hvis du vil, legger du så bronzer med glød i kinnskyggen og langs hårfestet for enda mer glødeffekt.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331