Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

How to: Glow up!

Eksperttips
Alle drømmer vi om en hud full av glød. KICKS makeupartist Åsa viser – steg for steg – hvordan du legger en makeupbase med wow glow.

Shop the look

Base

Steg 1 – Start med glow
Gi huden glød fra bunnen av med en primer. I tillegg til å gi underliggende glød gjør primeren at basen sitter bedre og legger seg jevnere på huden. Mange primere er dessuten hudpleiende og gir huden glød ved hjelp av glødgivende ingredienser som niacinamid eller vitamin C.

Steg 2 – Velg foundation med glød
Legg en foundation med mye glød. Bruk gjerne en stor foundationpensel som jobber produktet godt inn i huden. Riktig farge finner du enklest ved å teste nyansen på kjevebeinet. Den rette fargen er den som matcher hudtonen på halsen. Velg dekningsgrad etter hudtype og smak.

Steg 3 – Legg lysreflekterende concealer
Skjul mørke ringer under øynene med en flytende concealer som reflekterer lyset. Lysrefleksjonen gir glød til øyepartiet, samtidig som den bidrar til å skjule mørke toner. Hvis du liker å skulptere fram ansiktstrekkene dine, fungerer en lettere concealer med glød fint også på kinnbeina og neseryggen.

Steg 4 – Fikser med løspudder
Børst sparsomt med løspudder på de områdene i ansiktet der makeupbasen må fikseres, vanligvis rundt øynene, nesen, midt på pannen og haken. Bruk en stor pudderkost som sprer pudderet jevnt og lett. Et løspudder er et bedre valg enn kompaktpudder når du vil beholde gløden. Det gir en lett og naturlig finish og holder makeupen på plass uten å dempe glansen for mye.

Trinn 5 – Maksimer gløden med highlighter
Legg glød på kinnbein, brynsbein, nesetipp og amorbue med en flytende highlighter. Velg gjerne en med litt metallisk finish for å få mest mulig glød, men unngå glitter som gjør at gløden ser unaturlig ut.

Trinn 6 – Legg til enda mer glød
Skap glød med dybde og enda mer kraft ved hjelp av en highlighter i pudderform som du legger oppå den flytende highlighteren. Pudderproduktet fikserer dessuten produktet i kremform, slik at gløden sitter lenge.

Steg 7 – Varm opp kinnene
Legg rouge med glød på kinnene. Plasser rougen midt på kinnene og blend sammen med highlighteren. Hvis du vil, legger du så bronzer med glød i kinnskyggen og langs hårfestet for enda mer glødeffekt.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331