Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

How to – Enkel manikyr med striper

Eksperttips
Negler med fine mønstre ser avanserte ut, men er lettere enn du tror å fikse! KICKS makeupartist Åsa viser – steg for steg – hvordan man lager en trendy manikyr med striper.

Få manikyren!

Se mer

Steg 1 – Form neglene 

Lag en fin lengde og form med en glass-fil, som forsiktig og raskt former neglene dine. Bruk en rund fil med en spiss tupp for å få tilgang overalt. Den runde filen er også perfekt for å file forsiktig ved siden av neglebåndene.  

Steg 2 – Begynn med en underlakk  

Påfør en underlakk som beskytter neglene dine mot misfarging, gjør dem sterkere og også gir et godt grunnlag for neglelakken. Med en underlakk blir neglelakken glattere, samtidig som den sitter mye bedre.  

Steg 3 – Klistre negletape på neglene  

Mål negletapen mot neglene dine. Fest dem horisontalt eller vertikalt – eller hvorfor ikke diagonalt! Forsikre deg om at tapen sitter tett mot neglene.  

Steg 4 – Lakk neglene i ønsket farge  

Påfør neglelakk i ønsket farge. Påfør 2 strøk om nødvendig for å få en dekkende farge. Begynn å påføre ved siden av negletapen og trekk i lange raske strøk oppover, slik at det er lettere å få jevne kanter. Hvis kanten ved siden av negletapen er veldig glatt, vil manikyren se mer profesjonell ut.  

Steg 5 – Dra bort tapen  

Fjern negletapen før neglelakken har tørket. Dra rett opp slik at stripene blir jevne og fine. Hvis du trekker av tapen når neglelakken er tørr, er det vanskelig å få fine linjer.  

 Steg 6 – La tørke 

Vent til neglelakken er helt tørr, sånn at stripene dine ikke blir ødelagte av overlakken. 

 Steg 7 – Avslutt med en overlakk 

Påfør et strøk overlakk som gir både glans og holdbarhet. Påfør gjerne slik at overlakken havner litt under neglen, så hele tuppen er beskyttet der lakken vanligvis går av først. Dette gjør at neglelakken holder enda bedre.  

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331