Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Høstens trendfarger: fokus på lepper- & negler

I høst er rødt, beige, orange og vinrødt som gjelder om du vil følge trenden. Det er mange ulike nyanser innen hver fargekategori, så muligheten er uendelige.

Orange er virkelig høstens farger. Vi tenker først og frems på fargene på trærne, Halloween-gresskar og høstens fine klesplagg. Det er flere ulike nyanser av organge. Alt fra korall til neon til pastell, vi vil ha alle! Velger du orange på leppene kan en brun øyenskygge passe bra til. Match med en varm base, bronzer og rouge.

beige er alltid en hit, og det er uendelige mange nyanser, alt fra mørk til lys. Denne fargen går sammen med alle looker. Til festen kan du velge en dramatisk sotning og nude-lepper, eller en klassisk vinge-eyeliner og en fin cremefarget lipgloss. Nude på neglene er klassisk og dessuten er det enkelt å matche.

Vinrødt er kuler som kommer tilbake hver høst. Fargen får oss til å tenke på gode høstgryter, store strikkede gensere og sennepsgul løv. Vinrøde lepper kan du matche med en kaldere rouge og minimalistisk makeup, markerte bryn og litt mascara. Neglene kan gå i samme fargeskala, burgunder, blodrødt eller vinrødt på grensen til svart, en optimal variasjon av nyanser.

De som tror at rødt ikke kan variere tar feil. Selvfølgelig kommer rødt i flere ulike nyanser som passer til ulike hudtoner og med ulike finish. En matt leppestift i rødt passer perfekt til buskete bryn og en enkel base, mens glossy lepper i rødt gir en luksuriøs uttrykk. Klassikerens klassiker når det gjelder neglelakk er – ja du gjettet riktig – rødt.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331