Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Høstens hotteste øyemakeup er farger

Slik gjør du
I høst ligger makeupfokuset på øynene. Smashbox’ makeupartist Sebastian Gradzik avslører de hotteste trendene akkurat nå – og forteller hvordan du legger øyenskygge som en proff

Hva er de sterkeste trendene akkurat nå når det gjelder øyenskygge? – Akkurat nå er trendene delt inn i to kategorier: trender fra motevisninger og trender på Instagram. De første fokuserer på subtile detaljer og en naturlig finish, mens Instagram-trenden akkurat nå er morsomme, sterke farger. Smashbox' nye Cover Shot-paletter gir deg muligheten til å følge begge trendene. Jeg vil gjerne bruke mer farge på makeupen, men jeg vil ikke at det skal bli «for mye».

Hva gjør jeg? – Legg ikke den sterke fargen på hele øyelokket. La den i stedet fungere som eyeliner, enten langs øvre eller nedre vippekant.

Er det noe smart triks som får øyenskyggen til å «poppe» mer i fargen? – Legg først en hvit øyenskygge med en fuktig kost. Den hvite fargen vil intensivere den øyenskyggen som du deretter legger oppå.

Hva er den største feilen mange gjør når de legger øyenskygge? – En vanlig feil er å ta for mye produkt på kosten, slik at det drysser øyenskygge ned under øyet når du påfører den. Det gjør det også vanskeligere å tone ut øyenskyggen. Mange synes det er vanskelig å tone ut øyenskygge.

Har du noe tips? – Før du legger øyenskyggen, legger du en øyenskyggeprimer og deretter en hudfarget øyenskygge over hele øyelokket. Da blir det mye lettere å blande og tone resten av skyggene.

Hvordan kan jeg få øynene til å se større ut? – Bruk for eksempel de nye Smashbox-palettene Prism eller Petal Metal. Begynn med en lys nyanse over hele øyelokket, stryk deretter lett over med en skimrende øyenskygge. Legg en mørk, matt øyenskygge så nær vippekanten som mulig. Det er lettest hvis du bruker en smal pensel. Avslutt med vår maskara og en beige kajal på våtkanten.

Kan jeg blande og matche alle slags farger, eller synes du at noen farger ikke passer sammen? – Du gjør akkurat som du selv vil! Det er du som bestemmer hva du kler når det gjelder sminke. Smashbox' nye paletter er komponert slik at du kan matche alle fargene i samme palett.

Er det noen øyemakeuptrender som kommer tilbake hvert år? – Ja, klassisk sotede øyne vil nok alltid være populært.

Hvordan får jeg til perfekt sotede øyne? – Legg en mørk, skimrende øyenskygge tett mot øverste vippekant, og dus ut oppover. Trinn to er å stryke en halvmørk øyenskygge langs globallinjen, og avslutt med å legge eyeliner på samme sted som den mørkeste øyenskyggen for å fremheve din øyeform.

Hva er den beste øyenskyggen for moden hud? – Matt øyenskygge har en tendens til ikke å fremheve rynker og til å dekke litt mer enn skimrende og glitrende øyenskygge. Øyenskyggen legger seg i folder etter en stund.

Hvordan unngår jeg det? – Bruk en vannfast øyenskyggeprimer. Da sitter øyenskyggen på plass hele dagen!

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331