Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Helene Olafsen: ”Litt sminke kan gjøre underverker for selvfølelsen"

Eksperttips
Snowboardkjøreren Helene Olafsens personlighet skinner like sterkt som VM-gullet sitt. For KICKS forteller hun om hvordan hun også får huden til å stråle

Helenes favoritter

Se mer

Hei Helene! Hva vekker din indre glow og får deg til å føle deg glowrious?
– Mange ting tror jeg. Når jeg har det gøy med de jeg er glad i! Jeg prøver å prioritere å ha det gøy. Vi er vel alle på vårt mest glødende når vi gjør ting vi elsker og er sammen med de vi forguder. For min del innebærer det ofte en form for aktivitet med noen jeg er glad i, men det kan også være stunder med stillhet og ettertanke. Det kan være store begivenheter, men som oftest er det de veldig små. Da føler jeg at jeg utnytter livets potensial på en merkelig, liten måte. Jeg føler lek er så undervurdert for velvære. Lek er forskjellige ting for alle, men jeg prøver alltid å gå for de veivalgene jeg synes er morsomst, selv om de som oftest er mye lengre.

Hvordan maksimerer du hudens glow?
– Jeg har alltid vært dårlig på hudpleie, men har skjønt at jeg også skal eldes en dag. Nå renser jeg huden i stort sett hver dag, og bruker både serum, fuktighetskrem og solfaktor – og smiler mye! Det gir god hud, og litt luksusfølelse.

Hva er forholdet ditt til makeup? Hvordan blir du påvirket av å gå med sminke?
– Om sommeren bruker jeg nesten ikke sminke, men i bleikfis-halvåret føler jeg at litt sminke kan gjøre underverker for selvfølelsen. Jeg tror veldig sterkt på at man lever MER om man føler seg bedre, og litt sminke kan være en av mange faktorer for meg. Jeg har aldri hatt verken tålmodigheten eller interessen til å bli god på sminke, men litt gjør mye!

Liker du å eksperimentere, eller holder du deg til noen få makeuplooks du trives i?
– Jeg må være så ærlig som å si at jeg stort sett sminker meg likt som for ti år siden. Men når det er sagt, liker jeg å finne gode hudprodukter som gjør litt ekstra, og som er enkle å bruke.

I sminkevesken, hva er din glowfavoritt?
– MAC Extra Dimension Skinfinish i fargen Double Gleam. Bittelitt highlighter gjør magiske ting med fjeset! Hvilke produkter er dine beautyhelter? – Det er litt guilty pleasure, men kanskje solpudder. Jeg føler meg alltid så mye freshere om jeg er litt brun! Og nå som jeg har blitt eldre og ikke utsetter fjeset for så mye sol lenger, jukser jeg det heller til med litt sminke. Vannfast mascara er kanskje det viktigste, men jeg liker også ha en enkel brynpenn og litt farge på huden! Hva er det siste beautyfunnet som fikk deg til å føle deg ”WOW”? – Serum-foundationet til Clinique! Så enkelt, så deilig resultat.

Hva er skjønnhet for deg?
– Så mange ting! Men jeg synes alle kler naturlighet, bevegelse, åpenhet og smil.

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331