Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Guide til plettfri påføring av bronzer

Eksperttips
Forleng sommerens solkyssede glød, eller fremhev dine beste ansiktstrekk med bronsefargede skygger. Her er våre beste tips og triks for feilfri påføring og bruk av bronzer.

Bronzer er ett av sminkeveskens mest brukte – og elskede – produkter. Først og fremst fordi den har så mange forskjellige bruksområder. Du kan bruke den i ansiktet både for å fremheve ansiktets konturer og for å skape en pen bronsefarget sommerlook som minner om solvarme dager. Du kan også bruke skimrende bronzer på kroppen for å gi glød og varme til spesifikke kroppsdeler. Men hvis du bruker bronzeren på feil måte, kan det lett se flakete og unaturlig ut. Her deler vi våre beste tips og triks for å få bronzeren til å se proff ut!

Hvor legger man bronzer?

Bronzer legges på de områdene i ansiktet som solen treffer naturlig. Derfor bør du først og fremst legge bronzer på kinn, nese, tinninger og hake. På kroppen kan du legge bronzer på kragebenet. Men siden bronzeren er et såpass multifunksjonelt produkt, kan du også bruke den til å skape en stilig bronsefarget øyemakeup. Du kan også legge en kremet bronzer på leppene.

Vel riktig bronzer for deg

Det første trinnet, før påføring, er å finne en bronzer som passer akkurat for deg. Du kan tenke at bronzeren skal være omtrent en eller to nyanser mørkere enn hudtonen din. Bronzere har også forskjellige undertoner: rosa, gul og ferskenfarget. Tonene kan også være varme eller kalde. Velg en bronzer som matcher den undertonen huden din har for et naturlig resultat. Bronzer finnes også i ulike konsistenser. Pudder passer best for deg med fet hud, og krembasert bronzer passer best hvis du har tørr hud.

Hvordan påfører jeg bronzer for en solkysset look?

Når du har funnet din ultimate bronzer, er det på tide å påføre den! Men hvis det skal se ut som om du har tilbrakt dagen på en solfylt sandstrand, kreves riktig påføringsteknikk. Her er våre beste tips!

Steg 1. Bruk en god sminkebørste
En proff sminkebørste gjør påføring av bronzer enklere, og bidrar til at du får et stiligere og mer proft resultat. En stor og fluffy børste er den perfekte børsten til påføring av bronzer med pudderkonsistens. Hvis du har en krembasert bronzer, kan du bruke en mer kompakt børste.

Steg 2. Start med kinnene
Nå skal vi gi ansiktet en solkysset look! Start med å påføre bronzer på kinnene ved hjelp av børsten. Bruk lette feiende bevegelser, og beveg deg fra tinningene i en C-formet bevegelse mot nesen.

Steg 3. Konsentrer deg om nesen
Nesen er et sted mange brenner seg på – det gjør at nesen ofte brunere enn andre ansiktsdeler. Derfor kan du legge ekstra bronzer akkurat der. Men vær forsiktig! Vær lett på hånden og ton ut fargen så mye som mulig for å unngå at bronzeren legger seg i en rett linje på nesen.

Steg 4. Ikke glem halsen
Halsen kan være et sted man lett glemmer, men for at din solkyssede look skal bli komplett, må du også legge bronzer der. Legg et tynt lag på halsen, og sveip børsten i sirkulære bevegelser for å tone ut fargen.

Bonustips: Hvis du har lagt for mye bronzer på ett sted, eller føler at resultatet er blitt flekkete, kan du bruke en bomullsdott til å fjerne litt av produktet. Sveip over de områdene der fargen er sterkest, for å gjøre den mindre intens.

Oppdag våre Beauty Tester

Se flere
Get your bronze on
Få wow glow med riktig highlighter

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331