Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Guide: finn det beste pudderet for deg

Eksperttips
For mange er pudder et absolutt must i sminkepungen – men hvilket pudder du skal velge, er avhengig av hvilket resultat du ønsker og hvilken hudtype du har. Vi hjelper deg å finne de rette produktene.

Gi glød - normal til tørr hud

Kjøp her

Glød, glød, glød! Får man det på boks? Svaret er selvfølgelig ja. Glødgivende pudder har små skimmerpartikler som gjør at huden får en diskré glød. Det er ikke spørsmål om å se ut som en glitterbombe i ansiktet (selv om det også kan være fint innimellom – kanskje), men om å gi et inntrykk av friskhet og glød. Påfør et tynt lag i hele ansiktet med en stor kost, og gå ut og møt verden!

Matt ned - for blandingshud & fet hud

Kjøp her

Alle med overproduksjon av olje i huden vet hvor kjedelig det er å bli blank på feil steder, og ofte i T-sonen (panne, nese, hake). Og det er ikke engang den gløden man faktisk VIL ha. Det er da et matt blottingpudder kommer til unnsetning. Blottingpudder matter ned og suger opp oljen i huden. Perfekt å ha i håndvesken for å fikse på makeupen i løpet av dagen.

Fiksere og bake - for alle hudtyper

Kjøp her

Ved siden av en god foundation er fikseringspudderet din beste venn. Et fikseringspudder, i løs eller fast form, kan du stryke over hele ansiktet med en myk kost. Det fikserer grunnlaget og sørger for at makeupen holder lenger. Hvis du vil satse på den trendy «baking»-metoden, er et fikseringspudder perfekt til det også. Påfør en stor mengde løst pudder med en tett kost eller makeupsvamp under for eksempel kinnbeina eller øynene. La det sitte til du er ferdig med resten av makeupen, og børst så av det overflødige, for å få en lysnende effekt.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331