Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Guide: finn det beste pudderet for deg

Eksperttips
For mange er pudder et absolutt must i sminkepungen – men hvilket pudder du skal velge, er avhengig av hvilket resultat du ønsker og hvilken hudtype du har. Vi hjelper deg å finne de rette produktene.

Gi glød - normal til tørr hud

Kjøp her

Glød, glød, glød! Får man det på boks? Svaret er selvfølgelig ja. Glødgivende pudder har små skimmerpartikler som gjør at huden får en diskré glød. Det er ikke spørsmål om å se ut som en glitterbombe i ansiktet (selv om det også kan være fint innimellom – kanskje), men om å gi et inntrykk av friskhet og glød. Påfør et tynt lag i hele ansiktet med en stor kost, og gå ut og møt verden!

Matt ned - for blandingshud & fet hud

Kjøp her

Alle med overproduksjon av olje i huden vet hvor kjedelig det er å bli blank på feil steder, og ofte i T-sonen (panne, nese, hake). Og det er ikke engang den gløden man faktisk VIL ha. Det er da et matt blottingpudder kommer til unnsetning. Blottingpudder matter ned og suger opp oljen i huden. Perfekt å ha i håndvesken for å fikse på makeupen i løpet av dagen.

Fiksere og bake - for alle hudtyper

Kjøp her

Ved siden av en god foundation er fikseringspudderet din beste venn. Et fikseringspudder, i løs eller fast form, kan du stryke over hele ansiktet med en myk kost. Det fikserer grunnlaget og sørger for at makeupen holder lenger. Hvis du vil satse på den trendy «baking»-metoden, er et fikseringspudder perfekt til det også. Påfør en stor mengde løst pudder med en tett kost eller makeupsvamp under for eksempel kinnbeina eller øynene. La det sitte til du er ferdig med resten av makeupen, og børst så av det overflødige, for å få en lysnende effekt.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331