Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Glamorøs nyttårslook

Slik gjør du
Til den mest glamorøse kvelden i året er din makeuplook ekstra viktig. Og det er selvfølgelig en god anledning til å satse på både glitrende metall og løsvipper! KICKS’ makeupartist Åsa viser – trinn for trinn – hvordan du skaper en jule- og nyttårsmakeup som er like trendy som glamorøs.
 • Trinn 1: Maksimer highlighteren 
 • Trinn 2: Varm opp med glød  
 • Trinn 3: Legg grunnlaget med blyanter  
 • Trinn 4: Bruk metaller 
 • Trinn 5: Sett på ekstra vipper 
 • Trinn 6: Bruk vannfast mascara 
 • Trinn 7: Form leppene 
 • Trinn 8: Legg til mer glød 

Trinn 1: Maksimer highlighteren 

Fest betyr glød! Maksimer gløden i huden din med ekstra mye highlighter på kinnbena. Legg også glød på amorbuen for å fremheve leppene dine. Hvis kragebenet ditt synes, blir det lekkert med highlighter der også. Mye highlighter gjør din jule- eller nyttårsmakeup ekstra glamorøs. 

Trinn 2: Varm opp med glød  

Børst varme på kinnene, langs hårfestet og på haken med et solpudder. Velg gjerne en bronzer med glød for å forsterke følelsen av festlig glow ytterligere. 

Trinn 3: Legg grunnlaget med blyanter  

Ram inn øynene dine med en kayalblyant både inntil de øvre og nedre øyenvippene. Mal med grønn-metallisk blyant over øynene dine og gullfarget under. Kajalpenn gir en intens farge nærmest øyevippene, og en god base for øyeskyggen i neste trinn.  

Trinn 4: Bruk metaller 

Ingenting gir mer festfølelse enn metall og glitter! Legg en metallisk grønn skygge på øyelokkene dine og en bronsefarget øyenskygge inntil de nedre øyevippene. Dus ut fargen lett med en ren makeuppensel eller makeupsvamp. 

Trinn 5: Sett på ekstra vipper 

Maksimer din partylook med skikkelig glamorøse løsvipper. Klipp løsvippene slik at lengden passer til øynene dine. Legg deretter lim på vippenes kant og vent i 20 sekunder, slik at det blir litt seigt. Det er lettere å feste løsvippene når limet ikke er så flytende. Fest løsvippene i den ytterste øyekroken først, og legg dem deretter tett inntil resten av vippekanten. Klem med fingrene eller trykk med en liten pensel for å få løsvippekanten så nær dine egne vipper som mulig. Tenk på å bøye dine egne øyevipper før du fester løsvippene. 

Trinn 6: Bruk vannfast mascara 

Legg på sjenerøst med svart mascara. Legg minst ett lag med svart mascara på de nedre vippene og to lag på de øvre vippene for å fremheve øynene maksimalt. Legg ekstra mye mascara i frynserøttene, slik at dine egne vipper legger seg pent mot løsvippene. Velg et vannavstøtende produkt som sitter på plass hele festkvelden, og dessuten holder til litt ekstra glød på øyelokkene. 

Trinn 7: Form leppene 

Fremhev leppene dine med en leppepenn i en varm nyanse. Mal konturene forsiktig, fyll deretter hele leppen. Pennen sitter lenge på leppene, og sørger for at leppelinjen er intakt hele kvelden. 

Trinn 8: Legg til mer glød 

Mal leppene med en speilblank gjennomsiktig lipgloss. Legg samme lipgloss på øyelokkene også for å forsterke partyfølelsen og den metalliske følelse ytterligere. 

Get the look

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331