Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Get your bronze on!

Trend
Hjelp vårfargen i gang og fyll opp baderomsskapet med solkyssede produkter! Bronzer, selvbruning, highlighters og fuskefregner gir en touch av sommer og gjør deg kjapt herlig vårfresh.
 1. JOBB MED FARGEN Få vårens hotteste (og sikreste) farge med selvbruning. Med selvbruningsdråper som blandes med dag- eller nattkrem kan du enkelt skreddersy brunfargen og bygge den gradvis opp.
 2. HOLD FARGEN VED LIKE Forsterk og vedlikehold juksefargen med selvbruning i sprayform. Sprayen kan brukes over makeup og farger ikke av. Med dette produktet, som gir gradvis farge, kan du jobbe med brunfargen når som helst i løpet av dagen.
 3. FREMHEV MED GLØD Glød er minst like viktig for sommerfølelsen og får huden din til se utendørsfrisk ut. Bruk en glødgivende primer i ansiktet og legg til ekstra glød med en highlighter.
 4. BRONZER ETTER HUDTYPE Om det er solpudder eller flytende bronzer som passer best for deg, er avhengig av hudtype og smak. Pudder er lett å bruke og passer for de fleste. Hvis du har fet hud, har det dessuten en mattende effekt. Tørr hud får i stedet en fuktig finish med flytende bronzer.
 5. LAG SOMMERFREGNER Bruk en øyebrynsblyant til å lage fuskefregner. Tegn på en blanding av store, myke fregner og mer definerte prikker. En kombinasjon av både duse og skarpere prikker gir et mye mer naturtro resultat.
 6. SKAP NATURLIG BALANSE Legg bronzer på kinn, tinninger og også litt på haken og nesetippen, der solstrålene gir mest farge, så får du en gyllen look som ser naturlig ut.

Bronze products

Mer bronze

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331