Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Get the look: Kylie Lip Glam

Slik gjør du
Nå har vi endelig Kylie by Kylie Jenner hos oss i KICKS! KICKS makeupartist Åsa viser deg hvordan du skaffer deg Kylies glamorøse look med perfekte røde lepper og masse glød.

 Trinn 1: Maks skimmer 

Legg glow med kosten på kinnbein, brynsbein, nesetipp og amorbue med en highlighter i pudderform. Kylighter fra Kylie er produktet som gir Kylie den vakre, skimrende gløden. Den kommer i seks skimrende farger, og gir en kremet finish som sitter lenge. Fargen Queen Drip har en kald nyanse og metallisk finish som virkelig fremhever gløden. 

Trinn 2: Tydelig rouge 

Bruk kosten til å legge på rouge med en varm, matt nyanse, som Baddie On The Block, på kinnene. Plasser rougen midt på kinnene og blend sammen med highlighteren. Vær ikke redd for å la rougen synes godt. 

Trinn 3: Velformede bryn 

Få Kylies perfekt formede øyenbryn med øyenbrynspennen Kybrow, som finnes i seks nyanser. Den har en smal spiss som gjør det enkelt å forme tydelig fylte bryn som ser naturlige ut. Tegn opp den ytre formen på brynene før du tegner små streker mellom brynshårene dine. 

Trinn 4: Matte, røde lepper 

Kylies røde favoritt for leppene er Lip Kit i fargen Mary Jo K, som inkluderer både en leppeblyant og en matt flytende leppestift. Tegn først opp konturene av leppene med leppeblyanten. Det bidrar til å gjøre leppefargen mer holdbar, samtidig som fargen blir mer intens og konturene skarpere. Start på midten av amorbuen og tegn en symmetrisk M før du går videre ut mot sidene. Start deretter midt på underleppen og gå utover mot sidene. Når du begynner midt på munnen er det lettere å få til riktig fasong. Fyll til slutt ut resten av leppene med blyanten, før du påfører den superpigmenterte flytende leppestiften oppå.  

Kylie by Kylie Jenner

Shop her

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331