Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Get the look: Kylie Glam

Slik gjør du
Nå har vi endelig Kylie by Kylie Jenner hos oss i KICKS! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du får Kylies velkjente glamorøse look med perfekt eyeliner, solkyssede kinn og supervakre nude-lepper.

 Trinn 1: Solkysset glow 

De perfekt solkyssete kinnene og tydelig contouring er en selvsagt del av Kylies glamorøse signaturlook. Bruk kosten til å legge solpudder i kinnskyggen, på kinnene, ved hårfestet og på haken med Pressed Bronzing Powder, som kommer i seks bronsefarger. Når du legger det varme pudderet på flere steder i ansiktet, får du en vakker og balansert solkysset look.

Trinn 2: Tydelig rouge 

Bruk kosten til å legge på rouge i en kald, vinterfrisk nyanse, som Winter Kissed, på kinnene. Plasser rougen midt på kinnene og blend sammen med bronzeren. Vær ikke redd for å la rougen synes godt. 

Trinn 3: Velformede bryn 

Få Kylies perfekt formede øyenbryn med øyenbrynspennen Kybrow, som finnes i seks nyanser. Den har en smal spiss som gjør det enkelt å forme tydelig fylte bryn som ser naturlige ut. Tegn opp den ytre formen på brynene før du tegner små streker mellom brynshårene dine. 

Trinn 4: Perfekt eyeliner 

Den skarpe og perfekt tegnede eyelineren er et must i Kylies velkjente makeuplook. Selv bruker hun den flytende eyelineren Kylie daglig. Begynn med en tynnere strek nærmest neseroten og la streken bli bredere ytterst. For at linjen skal bli så jevn som mulig, kan du lene penselen mot vippene. Støtten fra øyevippene gjør det lettere å få en skarp strek. Dessuten kommer eyelineren tett inntil vippekanten. Til slutt drar du ut eyelineren i en lang og knivskarp vinge. Du lager en skarp spiss på eyelinervingen ved å dra den ut med en ren skråskåret pensel. 

Trinn 5: Luksuriøse lepper 

Nude-lepper med tydelige konturer og fyldig volum er et av Kylies kjennemerker. Bruk først en leppeblyant til å tegne opp konturen på leppene, slik at konturene dine kommer skarpere og tydeligere frem. Fyll gjerne i farge på resten av leppene med leppeblyanten også, slik at leppefargen blir ekstra holdbar, og legg deretter på flytende leppestift i samme farge som blyanten. I Kylies Lip Kit får du en leppeblyant og en matt, flytende leppestift i matchende farger. Fargen Bare gir deg den perfekte nude-nyansen. Rund av det hele med å legge på den speilblanke lipglossen High Gloss i samme nyanse som leppestiften. 

Kylie by Kylie Jenner

Shop her

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331