Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

FLAER: Let's make makup magic!

Trend
Med velvalgte makeupredskaper blir det enklere å skape kreativ makeup. Derfor er vi i KICKS ekstra glade for å kunne ønske velkommen det nye varemerket Flaer, som har alt du trenger for å pensle som en proff.

Med riktig redskap forvandles makeupen fra helt grei til wow! En nøye utvalgt samling med pensler og koster er derfor en god investering som gjør makeuprutinen så mye raskere, enklere og flottere. Svenske Flaer med sine 100 prosent veganske makeupkoster, har alt til både profesjonelle og nybegynnere. Uansett om du ser på makeupsamlingen som et eksperimentskrin med alt du trenger av pensler for å holde tritt med din flommende kreativitet, eller om du har en mer stilren og jordnær stil, gjør Flaer det enkelt å finne nye favoritter for å skape din egen look.
De myke, håndlagde penslene med syntetiske børstestrå av høy kvalitet passer til all slags produkter og er enkle å rengjøre. Alle produkter er dessuten utviklet med størst mulig respekt for natur og miljø, med gjenvunne materialer og uten unødvendig emballasje. Uavhengig av hvilke redskaper du velger til samlingen din, må du ikke glemme det aller viktigste – makeup skal være gøy, og det er bare du som bestemmer hva som er rett og galt for akkurat deg! Flaer finner du nå i alle KICKS-butikker og på kicks.no.

Tool guide: Finn riktig børste

DRØMMEN FOR MAKEUPBASEN - Flaer 108 Foundation & Concealer Brush
Multifunksjonelt duoredskap med en større kost til foundation og en mindre til concealer. Penselens avrundede hode gir tonede kanter uten skjolder og kommer til overalt. 

PROFT TIL PUDDERET - Flaer 104 Loose Powder Brush
Myk, medium kost som passer perfekt til både løspudder og mineralfoundation. Er også egnet til å børste bort søl fra øyenskygge under øynene. 

FLOTT SKULPTURERING - Flaer 203 Duo Contour Brush
Dobbel kost som gjør det enkelt å forme ansiktstrekkene dine. Den mindre kosten skulpturerer, mens den større toner ut og gir et mer naturlig resultat. 

SKAPER WOW-GLOW - Flaer 206 Precision Highlighter Brush
En mindre og luftig kost som bidrar til å skape perfekt glød, både med kremet highlighter og for glød i pudderform. 

FJÆRLETTE SKYGGER - Flaer 301 Tapered Blending Brush
Luftig pensel med lange børstestrå til øyenskygge for en delikat effekt. Perfekt til globallinjen, der du vil at fargen skal tones jevnt ut. Passer også til highlighter på neseryggen og brynsbenet. 

NÅR DETALJENE ER DET VIKTIGSTE - Flaer 304 Detailed Blending Brush
Liten og effektfull pensel til øyenskygge. De tette stråene fungerer bra til påføring av farge langs øyevippene eller til mer intensiv skyggelegging. 

TIL MARKERTE LINJER - Flaer 405 Duo Brow Brush
Dobbel kost med skrå pensel og sylinderformet kost som skaper proft markerte øyenbryn med all slags brynsprodukter. Den skarpe penselen fungerer også fint til eyeliner.

MAKEUPARTISTERNE FAVORIT - Flaer 501 Soft Blending Sponge
Stor og myk makeupsvamp som fordeler både kremet og pudret makeup jevnt og fint på huden. 

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331