Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

FLAER: Let's make makup magic!

Trend
Med velvalgte makeupredskaper blir det enklere å skape kreativ makeup. Derfor er vi i KICKS ekstra glade for å kunne ønske velkommen det nye varemerket Flaer, som har alt du trenger for å pensle som en proff.

Oppdag Flaer

Shop her

Med riktig redskap forvandles makeupen fra helt grei til wow! En nøye utvalgt samling med pensler og koster er derfor en god investering som gjør makeuprutinen så mye raskere, enklere og flottere. Svenske Flaer med sine 100 prosent veganske makeupkoster, har alt til både profesjonelle og nybegynnere. Uansett om du ser på makeupsamlingen som et eksperimentskrin med alt du trenger av pensler for å holde tritt med din flommende kreativitet, eller om du har en mer stilren og jordnær stil, gjør Flaer det enkelt å finne nye favoritter for å skape din egen look.
De myke, håndlagde penslene med syntetiske børstestrå av høy kvalitet passer til all slags produkter og er enkle å rengjøre. Alle produkter er dessuten utviklet med størst mulig respekt for natur og miljø, med gjenvunne materialer og uten unødvendig emballasje. Uavhengig av hvilke redskaper du velger til samlingen din, må du ikke glemme det aller viktigste – makeup skal være gøy, og det er bare du som bestemmer hva som er rett og galt for akkurat deg! Flaer finner du nå i alle KICKS-butikker og på kicks.no.

Tool guide: Finn riktig børste

DRØMMEN FOR MAKEUPBASEN - Flaer 108 Foundation & Concealer Brush
Multifunksjonelt duoredskap med en større kost til foundation og en mindre til concealer. Penselens avrundede hode gir tonede kanter uten skjolder og kommer til overalt. 

PROFT TIL PUDDERET - Flaer 104 Loose Powder Brush
Myk, medium kost som passer perfekt til både løspudder og mineralfoundation. Er også egnet til å børste bort søl fra øyenskygge under øynene. 

FLOTT SKULPTURERING - Flaer 203 Duo Contour Brush
Dobbel kost som gjør det enkelt å forme ansiktstrekkene dine. Den mindre kosten skulpturerer, mens den større toner ut og gir et mer naturlig resultat. 

SKAPER WOW-GLOW - Flaer 206 Precision Highlighter Brush
En mindre og luftig kost som bidrar til å skape perfekt glød, både med kremet highlighter og for glød i pudderform. 

FJÆRLETTE SKYGGER - Flaer 301 Tapered Blending Brush
Luftig pensel med lange børstestrå til øyenskygge for en delikat effekt. Perfekt til globallinjen, der du vil at fargen skal tones jevnt ut. Passer også til highlighter på neseryggen og brynsbenet. 

NÅR DETALJENE ER DET VIKTIGSTE - Flaer 304 Detailed Blending Brush
Liten og effektfull pensel til øyenskygge. De tette stråene fungerer bra til påføring av farge langs øyevippene eller til mer intensiv skyggelegging. 

TIL MARKERTE LINJER - Flaer 405 Duo Brow Brush
Dobbel kost med skrå pensel og sylinderformet kost som skaper proft markerte øyenbryn med all slags brynsprodukter. Den skarpe penselen fungerer også fint til eyeliner.

MAKEUPARTISTERNE FAVORIT - Flaer 501 Soft Blending Sponge
Stor og myk makeupsvamp som fordeler både kremet og pudret makeup jevnt og fint på huden. 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331