Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Flytende foundation

Se flere produkter

Hva er det: Den klassiske typen av foundation som har konsistens som en flytende krem. Finnes for alle hudtyper og har både dekkevner som lett og full dekkevne.

Passer: Du som ønsker å variere dekkevne og foredrar å påføre foundation med fingrene. Går like bra å påføre med fingrene, som med makeupsvamp eller pensel. For fet og kombinert hud som ofte er oljete er en matt variant best. 

Cushion foundation

Se flere produkter

Hva er det: En boks med foundationpudder med en tilhørende myk svamp (cushion på engelsk) som er fyldt med en lett, flytende foundation. Påfør den medførte børsten mot svampen, slik at den suger opp foundation, og påfør deretter på huden. 

Passer: du som ønsker ett naturlig og mykt resultat. Er også perfekt å ha med seg i vesken for å gi en oppfrisker til din makeup i løpet av dagen. Cushion foundationn finnes både med glød og matt finish, velg en variant som gir det resultatet du ønsker. 

Stick foundation

Se flere produkter

Hva er det: Stick foundation kommer i en forpakning som ser ut som en stor leppestift. Tidligere har disse hatt en god dekkevne, noe som resulterte i et tungt og ujevt resultat. Med den nye generasjonen foundation stick er den forbedret til en lettere konsistens og har en dekningsgrad som kan bygges opp etter ønske. 

Passer: til deg som vil variere dekningsgrad. Foundation stick er lett å bygge opp, litt som en concealer på de områdene du vil dekke litt ekstra. Påfør med en beautyblender eller fingrene. 

Kompakt foundation

Se flere produkter

Hva er det: En foundation som er fast eller kremete i konsistensen, og kommer i en boks. Finnes for alle hudtype, både matt og mer naturlig finish. Går å bygge opp til dekninsgraden du ønsker.

Passer: Du som ønsker en lett silkemyk hud, og kunne bygge opp dekningsgraden, på hele huden eller kun på noen områder. Passer deg som ønsker en enkel forpakning og for å enkelt kunne ta med seg i løpet av dagen for en oppfrisker av makeupen. Husk å rengjør svampen med jevne mellomrom! 

Tips! BB-krem

Se flere produkter

Vil du ha et naturlig resultat med kun en lett og jevn farge, bør du gå for en BB-krem. Den er lett å påføre og en oppdatert variant av den klassiske fargede dagkremen, som inneholder velgjørende ingredienser og ofte solbeskyttelse. 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331