Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Finn din perfekte primer

Eksperttips
For å få makeupen til å sitte perfekt og holde lenger, må du først legge primer. Vi vet hvilken som passer for nettopp deg!

En primer sørger for et perfekt makeupgrunnlag. Den gjør at sminken blir jevnere påført, og at den holder seg bedre utover dagen. For at du skal bli fornøyd med resultatet, må du velge primer etter din hudtype. Hvis du har tørr hud, kan du satse på en fuktighetsgivende primer, mens personer med fet hud kan trenge en primer som matter og holder overflødig olje i sjakk. Tips! Husk øyenskyggeprimeren, som hindrer alle typer øyenskygge i å legge seg i folder eller gnis av i løpet av dagen.

For tørr hud

Kjøp her

En primer i balmform for alle med tørr hud. Bobbi Browns bestselger er som en fyldig krem som forbereder ansiktet for makeup og tryller bort tørre partier. Sheasmør tilfører fuktighet og gjør huden myk. Påføres i hele ansiktet etter din vanlige ansiktskrem.

Tryller bort porer

Kjøp flere

En klassiker i sminkepungen til mange. Denne fløyelsmyke primeren legger seg i større porer og jevner ut hudoverflaten på en fenomenal måte. Kan med fordel brukes av deg som har overproduksjon av talg og lett blir fet i T-sonen. Varm primeren mellom fingrene og klapp den inn i huden der det er behov.

Primer for øynene

Kjøp her

En øyenskyggeprimer som fremhever øyemakeupen og får den til å sitte hele dagen. En hjelper i nøden for deg med fete øyelokk! Påfør et tynt lag, og bruk deretter fingrene til å jevne den utover hele øyelokket (og under øyet hvis du vil). La tørke i noen sekunder, og påfør deretter makeup som vanlig.

Primer med ekstra glød

Kjøp her

Du som vil ha en fresh basis og bruker en mindre dekkende foundation, kan få ekstra glød med en glødgivende primer som er synlig gjennom basisen. Denne primeren passer ypperlig til moden eller tørr hud. Legg et tynt lag i hele ansiktet etter at dagkremen har trukket ordentlig inn.

Primer for fet og blank hud

Kjøp her

Hvis du har fet og blank hud, vet du at det kan være vanskelig å få sminken til å sitte på plass hele dagen. En mattende primer kan gjøre underverk for å temme blankheten. En fløyelsmyk og ofte silikonbasert primer påføres først og fremst i T-sonen før makeup og gjør at basisen ikke smelter bort allerede på formiddagen.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331