Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

KICKS Live! For the love of makeup med Tim Kristian ikveld kl. 19.00!

Finn din perfekte primer

Eksperttips
For å få makeupen til å sitte perfekt og holde lenger, må du først legge primer. Vi vet hvilken som passer for nettopp deg!

En primer sørger for et perfekt makeupgrunnlag. Den gjør at sminken blir jevnere påført, og at den holder seg bedre utover dagen. For at du skal bli fornøyd med resultatet, må du velge primer etter din hudtype. Hvis du har tørr hud, kan du satse på en fuktighetsgivende primer, mens personer med fet hud kan trenge en primer som matter og holder overflødig olje i sjakk. Tips! Husk øyenskyggeprimeren, som hindrer alle typer øyenskygge i å legge seg i folder eller gnis av i løpet av dagen.

For tørr hud

Kjøp her

En primer i balmform for alle med tørr hud. Bobbi Browns bestselger er som en fyldig krem som forbereder ansiktet for makeup og tryller bort tørre partier. Sheasmør tilfører fuktighet og gjør huden myk. Påføres i hele ansiktet etter din vanlige ansiktskrem.

Tryller bort porer

Kjøp flere

En klassiker i sminkepungen til mange. Denne fløyelsmyke primeren legger seg i større porer og jevner ut hudoverflaten på en fenomenal måte. Kan med fordel brukes av deg som har overproduksjon av talg og lett blir fet i T-sonen. Varm primeren mellom fingrene og klapp den inn i huden der det er behov.

Primer for øynene

Kjøp her

En øyenskyggeprimer som fremhever øyemakeupen og får den til å sitte hele dagen. En hjelper i nøden for deg med fete øyelokk! Påfør et tynt lag, og bruk deretter fingrene til å jevne den utover hele øyelokket (og under øyet hvis du vil). La tørke i noen sekunder, og påfør deretter makeup som vanlig.

Primer med ekstra glød

Kjøp her

Du som vil ha en fresh basis og bruker en mindre dekkende foundation, kan få ekstra glød med en glødgivende primer som er synlig gjennom basisen. Denne primeren passer ypperlig til moden eller tørr hud. Legg et tynt lag i hele ansiktet etter at dagkremen har trukket ordentlig inn.

Primer for fet og blank hud

Kjøp her

Hvis du har fet og blank hud, vet du at det kan være vanskelig å få sminken til å sitte på plass hele dagen. En mattende primer kan gjøre underverk for å temme blankheten. En fløyelsmyk og ofte silikonbasert primer påføres først og fremst i T-sonen før makeup og gjør at basisen ikke smelter bort allerede på formiddagen.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331