Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Finn din favoritt: perfekte paletter

Eksperttips
Øyenskyggepaletten er superstjernen i sminkepungen! KICKS hjelper deg å finne farge-kombinasjonen som passer perfekt til nettopp deg.

Favorittpaletter

Se alle paletter

ROMANTISK SKIMMER - Buxom Boss Babe Dolly
Boss Babe Dolly er full av glød og romantiske toner som passer for de aller fleste. Den myke blandingen av rosa, brunt og lilla i matte og metalliske toner gjør det lett å skape en myk look – og de tolv fargene er akkurat like fine på øyne som på kinn. Dessuten har de høypigmenterte skyggene innebygd primer, slik at de sitter riktig godt og ekstra lenge.

PERFEKTE BASEFARGER: BeautyAct Bare to Go
Hvis du er ute etter en palett med jordnære øyenskygger, har BeautyAct satt sammen den perfekte kombinasjonen av basisfarger. I paletten Bare To Go finner du ni matte, skimrende og glitrende nyanser til både hverdagslooken og en myk soting til fest.

TIL LEKRE SMOKEY EYES: Smashbox Cover Shot Punked
Cover Shot Palette fra Smashbox kommer i flere lekre fargekombinasjoner og er kjent for sine fantastiske pigmenter. Paletten Punked tilbyr åtte kalde toner som er perfekte både til hverdag og fest. Med denne jordnære miksen av skygger kan du for eksempel skape vårens trendy mattsvarte soting, som var å se på catwalkene over hele verden denne sesongen.

ALLE REGNBUENS FARGER: 35B Color Burst Artistry Palette
Morphe har samlet så å si alle fargene du trenger, i én palett. Color Burst Artistry Palette inneholder hele 35 fargesterke øyenskygger, i alle regnbuens farger. De pigmentsterke øyenskyggene er både matte og skimrende og føles deilig kremet på huden. Med denne paletten kan du slå deg løs og la kreativiteten blomstre!

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331