Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Find your foundation finish with Lancôme

Eksperttips
Det franske skjønnhetshuset Lancôme er mestere på beauty, ikke minst på foundation. Vi guider deg til riktig produkt, perfekt farge og gir profesjonelle tips som gir deg drømmebasen!

VELG FINISH 

Hvilken finish som passer deg best, avhenger av hudtype og personlig smak. Ofte ser for eksempel tørr og moden hud best ut i foundation med glød, mens fetere hudtyper og kombinasjonshud gjør det best i matte varianter, som demper glans. Hvis du foretrekker en matt base makeup, er Teint Idole Ultra Wear Foundation det beste valget for deg. Denne superpopulære og heldekkende foundation gir en fløyelsmyk og naturlig matt finish som varer i opptil 24 timer. Hvis du elsker glød, er Teint Miracle Foundation fantastisk i stedet. Den fukter huden din og gir en lett dekkende base med fantastisk glød. Både Teint Idole Ultra Wear Foundation og Teint Miracle Foundation inneholder også solbeskyttelse.  

VELG FARGE 

Når du har valgt hvilken foundation som passer best for deg og huden din, er det viktig å velge en passende nyanse for å få et profesjonelt resultat. Den rette foundation-nyansen er den som matcher hudtonen på halsen. Prøv derfor fargen på kjevelinjen i stedet for på kinnet eller baksiden av hånden. Husk også at hudtonen din endres i løpet av året. De fleste trenger en vinternyanse og en sommernyanse. Teint Idole Ultra Wear Foundation er tilgjengelig i hele 45 nyanser, slik at alle kan finne en perfekt match, uavhengig av årstid og hudfarge.  

APPLISER RETT 

Hvilket verktøy du bruker for å legge foundation påvirker hvor dekkende den blir. En stor makeupsvamp, også kalt en blending sponge, er perfekt for å gi mer dekning, for eksempel på nese, hake og under øynene. Selv foundation-børster med bust som sitter veldig stramt gir en mer dekkende base. En luftig børste med myke og fleksible børstehårstrå gir i stedet en lettere og mer transparent sminke.  

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331