Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Find your foundation finish with Lancôme

Eksperttips
Det franske skjønnhetshuset Lancôme er mestere på beauty, ikke minst på foundation. Vi guider deg til riktig produkt, perfekt farge og gir profesjonelle tips som gir deg drømmebasen!

Finn din perfekte foundation

Shop Lancome

VELG FINISH 

Hvilken finish som passer deg best, avhenger av hudtype og personlig smak. Ofte ser for eksempel tørr og moden hud best ut i foundation med glød, mens fetere hudtyper og kombinasjonshud gjør det best i matte varianter, som demper glans. Hvis du foretrekker en matt base makeup, er Teint Idole Ultra Wear Foundation det beste valget for deg. Denne superpopulære og heldekkende foundation gir en fløyelsmyk og naturlig matt finish som varer i opptil 24 timer. Hvis du elsker glød, er Teint Miracle Foundation fantastisk i stedet. Den fukter huden din og gir en lett dekkende base med fantastisk glød. Både Teint Idole Ultra Wear Foundation og Teint Miracle Foundation inneholder også solbeskyttelse.  

VELG FARGE 

Når du har valgt hvilken foundation som passer best for deg og huden din, er det viktig å velge en passende nyanse for å få et profesjonelt resultat. Den rette foundation-nyansen er den som matcher hudtonen på halsen. Prøv derfor fargen på kjevelinjen i stedet for på kinnet eller baksiden av hånden. Husk også at hudtonen din endres i løpet av året. De fleste trenger en vinternyanse og en sommernyanse. Teint Idole Ultra Wear Foundation er tilgjengelig i hele 45 nyanser, slik at alle kan finne en perfekt match, uavhengig av årstid og hudfarge.  

APPLISER RETT 

Hvilket verktøy du bruker for å legge foundation påvirker hvor dekkende den blir. En stor makeupsvamp, også kalt en blending sponge, er perfekt for å gi mer dekning, for eksempel på nese, hake og under øynene. Selv foundation-børster med bust som sitter veldig stramt gir en mer dekkende base. En luftig børste med myke og fleksible børstehårstrå gir i stedet en lettere og mer transparent sminke.  

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331