Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Fiks looken med Buxom

Slik gjør du
Buxom er framfor alt kjent for sine plumpende leppeprodukter. KICKS makeupartist Lisa Fredriksson viser, steg for steg, hvordan du fikser en makeuplook med Buxoms fantastiske sortiment.

Få looken

Shop Buxom
 1. Prepp leppene dine med PowerPlump Lip Balm, en pleiende leppebalsam med plumping effekt som kommer i fire nyanser. Fargen Big O reagerer med din naturlige pH-verdi og gir leppene en personlig rosa tone. 
   
 2. Ram inn leppene dine med den plumpende leppepennen Plumpline Lip Liner, som kommer i 20 farger. Den gir en dekkende, og semimatt farge, som blir like fin på hele leppen, som på leppekonturen. 

 3. Topp leppene med Buxoms superstjerne, en leppeglans med plumping effekt. Full On Lip Polish og Full On Lip Cream inneholder mentol som gir en pirrende følelse, samt mykgjørende vitamin A og E. Full On Lip Polish, som kommer i 32 farger, har et fint skimmer, mens med Full On Lip Cream får du en glossy finish.  

 4. Velg øyenskygger som får akkurat dine øyne til å poppe. Begynn med den mørkeste fargen, som du senere toner ned med en lysere farge. Bruk også øyenskygge under øynene for å få de til å se større og mer intense ut. Med Buxoms Customizable Eye Palette kan du lage din egen øyenskyggepalett. I den tomme paletten fyller du på med dine egne favoritter blant Buxoms 40 forskjellige skygger. De høypigmenterte skyggene har innebygd primer som gjør at fargen sitter hele dagen. 

 5. Avslutt med et lag av svart maskara. Buxoms populære Lash Mascara, separerer, definerer og gir masse volum. 
 6. Gi kinnene holdbare roser med Wanderlust Primer-Infused Blush, som kommer i seks nyanser og akkurat som Buxoms øyenskygger inneholder de også primer. De inneholder også fuktighetsgivende hyaluronsyre.  

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331