Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Fiks looken med Buxom

Slik gjør du
Buxom er framfor alt kjent for sine plumpende leppeprodukter. KICKS makeupartist Lisa Fredriksson viser, steg for steg, hvordan du fikser en makeuplook med Buxoms fantastiske sortiment.
 1. Prepp leppene dine med PowerPlump Lip Balm, en pleiende leppebalsam med plumping effekt som kommer i fire nyanser. Fargen Big O reagerer med din naturlige pH-verdi og gir leppene en personlig rosa tone. 
   
 2. Ram inn leppene dine med den plumpende leppepennen Plumpline Lip Liner, som kommer i 20 farger. Den gir en dekkende, og semimatt farge, som blir like fin på hele leppen, som på leppekonturen. 

 3. Topp leppene med Buxoms superstjerne, en leppeglans med plumping effekt. Full On Lip Polish og Full On Lip Cream inneholder mentol som gir en pirrende følelse, samt mykgjørende vitamin A og E. Full On Lip Polish, som kommer i 32 farger, har et fint skimmer, mens med Full On Lip Cream får du en glossy finish.  

 4. Velg øyenskygger som får akkurat dine øyne til å poppe. Begynn med den mørkeste fargen, som du senere toner ned med en lysere farge. Bruk også øyenskygge under øynene for å få de til å se større og mer intense ut. Med Buxoms Customizable Eye Palette kan du lage din egen øyenskyggepalett. I den tomme paletten fyller du på med dine egne favoritter blant Buxoms 40 forskjellige skygger. De høypigmenterte skyggene har innebygd primer som gjør at fargen sitter hele dagen. 

 5. Avslutt med et lag av svart maskara. Buxoms populære Lash Mascara, separerer, definerer og gir masse volum. 
 6. Gi kinnene holdbare roser med Wanderlust Primer-Infused Blush, som kommer i seks nyanser og akkurat som Buxoms øyenskygger inneholder de også primer. De inneholder også fuktighetsgivende hyaluronsyre.  

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
 • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
 • Gratis vareprøverGratis vareprøver
 • EkspressleveranseEkspressleveranse

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331