Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Fiks kveldslooken med Buxom

Slik gjør du
Se hvordan KICKS makeupartist Lisa legger en enkel, kjapp og effektiv kveldslook med produkter fra Buxom på bare fire steg.

Slik gjør du

Steg 1: Fokuset i denne kveldslooken er øynene og det første steget er å markere vipperadene, både de øvre og nedre, med Buxom Hold The Line Waterproof Eyeliner i den svarte fargen Call Me. Denne eyelineren er skikkelig pigmentert, den kladder ikke og er vannfast, noe som gjør at den holder hele kvelden. Den gir skarpe linjer og konturer, men man kan også tone ut den for å få en smokey eye effekt. 

Steg 2: Med Buxoms Boss Babe Dolly Eyeshadow Palette, som inneholder både matte og metalliske skygger er det enkelt å lage mange ulike looks. Her velger vi å jobbe med en mørk skygge langs vipperaden og sote den ut oppover. En lysere rosa skygge appliseres så i globallinjen for å tone ut kantene enda mer og for å få øynene til å poppe. En beige skygge legges så på brynsbenet for å få et løft under øyenbrynet, og vi avslutter med å tone ut eyelineren langs den nedre vipperaden med den mørke skyggen. 

Steg 3: For å maksimere løsvippe-effekten med masse volum bruker vi Buxom Xtrovert Mascara. Den gir intensivt og byggbart volum takket være den X-formede børsten, og den sitter i opptil tolv timer uten å smuldre eller kladde. 

Steg 4: Ingen look er komplett uten Buxoms lipgloss! Denne looken avsluttes derfor med Buxom Full-On Plumping Lip Polish i fargen Clair, som både gir skimmer og en mild pirrende plumpingeffekt. 

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331