Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Fiks kveldslooken med Buxom

Slik gjør du
Se hvordan KICKS makeupartist Lisa legger en enkel, kjapp og effektiv kveldslook med produkter fra Buxom på bare fire steg.

Få looken med disse produktene

Shop Buxom

Slik gjør du

Steg 1: Fokuset i denne kveldslooken er øynene og det første steget er å markere vipperadene, både de øvre og nedre, med Buxom Hold The Line Waterproof Eyeliner i den svarte fargen Call Me. Denne eyelineren er skikkelig pigmentert, den kladder ikke og er vannfast, noe som gjør at den holder hele kvelden. Den gir skarpe linjer og konturer, men man kan også tone ut den for å få en smokey eye effekt. 

Steg 2: Med Buxoms Boss Babe Dolly Eyeshadow Palette, som inneholder både matte og metalliske skygger er det enkelt å lage mange ulike looks. Her velger vi å jobbe med en mørk skygge langs vipperaden og sote den ut oppover. En lysere rosa skygge appliseres så i globallinjen for å tone ut kantene enda mer og for å få øynene til å poppe. En beige skygge legges så på brynsbenet for å få et løft under øyenbrynet, og vi avslutter med å tone ut eyelineren langs den nedre vipperaden med den mørke skyggen. 

Steg 3: For å maksimere løsvippe-effekten med masse volum bruker vi Buxom Xtrovert Mascara. Den gir intensivt og byggbart volum takket være den X-formede børsten, og den sitter i opptil tolv timer uten å smuldre eller kladde. 

Steg 4: Ingen look er komplett uten Buxoms lipgloss! Denne looken avsluttes derfor med Buxom Full-On Plumping Lip Polish i fargen Clair, som både gir skimmer og en mild pirrende plumpingeffekt. 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331