Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Farge bryn og vipper hjemme – vi lærer deg hvordan du gjør det!

Slik gjør du
Farging av øyenbryn og vipper hjemme trenger verken å være vanskelig eller komplisert. KICKS lærer deg hvordan du får perfekt fargede bryn og vipper, hjemme hos deg selv!

Hvis du er lei av å hele tiden måtte benytte gel, øyenbrynsblyant og mascara på øyenbryn og vipper, er semi-permanent vippe- og brynfarge noe for deg. Du kan farge øyenbrynene dine enten du har mørke eller lyse hår. Hvilken nyanse du velger å farge dem i er helt opp til deg! Og det beste er at du ikke trenger å dra til en salong. Det er overraskende enkelt å farge øyenbryn og vipper hjemme hos seg selv. Er du klar til å ramme inn øynene og få vipper og bryn til å se fyldigere ut? KICKS veileder deg til hvordan du raskt og enkelt farger øyenbryn og øyevipper hjemme.

Produktene du trenger for å farge øyevipper og bryn

Før du starter må du har riktige produkter for å få den peneste bryn- og vippefargen. Her lister vi opp de viktigste produktene.

 • Trinn 1: Velg riktig farge
  Hvilken farge du velger er helt opp til deg. Hvis du vil gjøre lyse hår mørkere, kan du velge en nyanse to steg mørkere enn din naturlige farge. Du kan også bleke hårene, gjøre dem svarte eller brune. Hos KICKS finnes en rekke ulike sett du kan bruke til å farge øyenbryn og øyevipper.

 • Trinn 2: Applikator
  For at prosedyren skal bli så smidig som mulig, trenger du en applikator for å påføre øyenbryns- og vippekremen. Og det finnes en rekke forskjellige varianter å velge mellom. Du kan med fordel påføre fargen med en spesialtilpasset vippe- og øyenbrynsbørste. Du kan også bruke en smal pinnelignende applikator hvis du synes det er enklere.

Slik får du perfekt fargede vipper – trinn for trinn

Med riktige produkter og verktøy er det på tide å komme i gang! Her guider vi deg trinn for trinn til hvordan du får perfekt fargede vipper.

 • Trinn 1: Rengjør nøye
  Før du begynner, er det viktig å rengjøre øyenbryn og vipper. Bruk derfor en rens som effektivt vasker bort både smuss og sminkerester fra hårene.

 • Trinn 2: Børst gjennom hårene
  Bruk deretter en vippe- og brynbørste for å børste gjennom hårene. Når du børster gjennom dem før du begynner å farge, sørger du for at fargen legger seg jevnt.

 • Trinn 3: Fordel fargen jevnt over øyevippene
  Når du er ferdig med alle forberedelsene, er det tid for å begynne å bruke den ferdigblandede vippekremen. Bland fargen i henhold til instruksjonene på produktet. Dutt øyenvippebørsten i fargen, og begynn å påføre fargen på øyevippene. Kontroller at hver øyenvippe har farge på seg. Start ved roten og arbeid deg utover. Vær forsiktig så du ikke får farge i øyene.

 • Trinn 4: Vent!
  Nå skal fargen virke i cirka 5-10 minutter før du vasker den av med en fuktet bomullsdott. Husk at jo lenger du venter, jo sterkere blir fargen.

Slik får du perfekt fargede bryn – trinn for trinn

På tide å ramme øyenbrynene i pen farge! Prosedyren for å farge øyenbrynene er nesten den samme som når du farger øyevippene dine. Derfor kan du gjenta trinn 1-3 ovenfor, og deretter følge de påfølgende trinnene nedenfor.

 • Trinn 3: Beskytt hudområdet
  Den beste måten å forhindre at fargen havner utenfor og lager flekker på huden er å smøre området med en hudkrem før du begynner å påføre. Hvis ulykken er ute, kan du i så fall enkelt fjerne fargen med en q-tips.

 • Trinn 4: Påfør farge på brynene dine
  Dypp applikatoren i den ferdigblandene fargekremen, og fordel over alle hårene på det første øyenbrynet – før du raskt går over til neste øyenbryn. På denne måten kan du sikre at begge øyenbrynene får samme nyanse. Vent deretter i cirka 10 minutter før du vasker av fargen med en fuktet bomullsdott. Bruk middels hardt trykk.
"Bonustips: Hvis fargen havner utenfor og skaper en flekk som du ikke rakk å fjerne, kan du eksfoliere området forsiktig med et peelingprodukt. "

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331