Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Få looken med Buxoms nye White Russian kolleksjon

Trend
Buxom’s bestselgende og plumpende lipgloss i fargen White Russian er nå en hel makeup-kolleksjon! Nå kan du også dekorere øynene og kinnene med den perfekte lysrosa nyansen som passer for alle, uavhengig av hudfarge og hårfarge. Ta en titt på KICKS tutorial der vi viser deg hvordan du kan fikse looken med den nye White Russian Collection!

STEG 1: Buxom White Russian Eye & Cheek Palette

Den store hovedrolleinnehaveren i den nye White Russian Collection er en blush- og øyenskyggepalett i åtte nyanser. Alle fargene er høypigmenterte og har en innebygd primer, noe alle Buxoms øyenskygger og blush har. Dette gjør at de sitter bedre og lenger på plass, og du trenger ikke å bekymre deg for at øyenskyggen skal samle seg og legge seg i øyelokkfolden etter noen timer. Skyggene kommer i både matte og skimrende nyanser, slik at du kan skape både enkle hverdagslooker og mer effektfulle smokey eyes-makeuper.

STEG 2: Buxom White Russian Wanderlust Glow Highlighter

Denne highlighteren i en myk nuderosa nyanse er flatterende på alle! Påfør det silkeaktige pudderet over kinnbeina, rett over amorbuen, i øyekroken eller der du vil ha en umiddelbar glød. I likhet med alle øyenskygger og blush fra Buxom har denne highlighteren en innebygd primer, slik at gløden holder lenger. Som en liten, herlig bonus har White Russian Wanderlust Glow Highlighter også en diskré duft av kokos.

STEG 3: Buxom White Russian Full Force Plumping Lipstick

For første gang er White Russian- nyansen nå også å få som leppestift, med en plumpende og langvarig effekt på leppene! Buxom Full Force Plumping Lipstick er en langtidsvirkende og plumpende leppestift som fyller ut, mykgjør og tilfører fuktighet til leppene ved hjelp av avokadoolje og hyaluronsyre. Den inneholder naturligvis også BUXOMs berømte peptidkompleks, som gir en avkjølende og kriblende følelse og etterlater leppene fyldige og plumpede.

STEG 4: Buxom White Russian Full-On Plumping Lip Cream

Buxom-favoritten Full-On Plumping Lip Cream er naturligvis også med i White Russian-kolleksjonen. Denne luksuriøse spesialutgaven i roségull kommer i begrenset opplag og kan brukes alene, men kan også legges oppå leppestiften, som en siste touch for de perfekte leppene.

STEG 5: Buxom Xtrovert Mascara

For å avslutte looken bruker du Buxoms populære og bestselgende Xtrovert Mascara, som separerer, definerer og gir intenst volum til vippene. Hemmeligheten er den timeglassformede kosten, som gjør det enkelt å dekke vippene fra rot til tupp.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331