Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Få looken: enkel og kul Halloween-sminke

Slik gjør du
Get ready for Halloween! Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men ikke glem det viktigste – kveldens beste makeup! KICKS 'makeupartist viser – trinn for trinn – hvordan du enkelt fikser flott halloweensminke!

Få Halloween-looken

Shop makeup
 • Steg 1 - Påfør rød rouge eller øyenskygge rundt øynene.
 • Steg 2 - Ramm inn øynene med en svart kajal.
 • Steg 3 - Påfør svart øyenskygge.
 • Steg 4 - Tegn streker med en rød kajal rundt øynene. 
 • Steg 5 - Påfør løsvipper. 
 • Steg 6 - Bruk en kullsvart mascara på vippene.
 • Steg 7 - Gjør leppene mørke med en svart eller blodrød leppestift. 

Trinn 1 – Legg rødt rundt øynene
Legg rød rouge eller øyenskygge rundt øynene. Det gir inntrykk av at du ikke har sovet på 100 år! Gjør fargen mer intens nærmest øynene og dus den ut i kantene. Den enkleste måten å få ulik fargeintensitet på med samme produkt, er å bruke forskjellige makeupkoster. En mindre og tettere pensel gir sterkere farge, mens en større, mer fluffy kost gir et mer transparent fargeresultat.

Trinn 2 – Bruk en svart kajalblyant
Ram inn øynene med svart kajal. Legg kajal også mellom øyevippene og på våtkanten for å gjøre blikket virkelig intenst. Velg gjerne en kremet blyant som du lett kan jobbe ut på hele øyelokket, og som blir en god base for øyenskygge.

Trinn 3 – Legg svart øyenskygge
Legg svart øyenskygge rundt øynene og dus den ut. Begynn nærmest øyevippene og jobb deg utover. Til slutt lager du en vinge for å få en katteform. Unngå svart dryss på kinnene ved å trykke produktet inn i penselen før du påfører øyenskyggen. Skulle det likevel drysse, børster du raskt bort sølet med en stor pudderkost.

Trinn 4 – Tegn røde streker
En mørkerød kajalblyant eller leppeblyant er et must for Halloween-looken. Dra små tynne streker som forgrener seg under øynene, så ser du helt vampyraktig ut.

Trinn 5 – Fest løsvipper
Halloween er den beste anledningen til å slå seg løs. Derfor skal du ikke være redd for de lengste løsvippene i makeupsamlingen! Velg gjerne vipper med lengre hår i ytterkanten, som forsterker den katteformede sotingen. Fest vippene med mørkt vippelim, som blir usynlig mot den svarte makeupen.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331