Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Få looken: enkel og kul Halloween-sminke

Slik gjør du
Get ready for Halloween! Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men ikke glem det viktigste – kveldens beste makeup! KICKS 'makeupartist viser – trinn for trinn – hvordan du enkelt fikser flott halloweensminke!
  • Steg 1 - Påfør rød rouge eller øyenskygge rundt øynene.
  • Steg 2 - Ramm inn øynene med en svart kajal.
  • Steg 3 - Påfør svart øyenskygge.
  • Steg 4 - Tegn streker med en rød kajal rundt øynene. 
  • Steg 5 - Påfør løsvipper. 
  • Steg 6 - Bruk en kullsvart mascara på vippene.
  • Steg 7 - Gjør leppene mørke med en svart eller blodrød leppestift. 

Trinn 1 – Legg rødt rundt øynene
Legg rød rouge eller øyenskygge rundt øynene. Det gir inntrykk av at du ikke har sovet på 100 år! Gjør fargen mer intens nærmest øynene og dus den ut i kantene. Den enkleste måten å få ulik fargeintensitet på med samme produkt, er å bruke forskjellige makeupkoster. En mindre og tettere pensel gir sterkere farge, mens en større, mer fluffy kost gir et mer transparent fargeresultat.

Trinn 2 – Bruk en svart kajalblyant
Ram inn øynene med svart kajal. Legg kajal også mellom øyevippene og på våtkanten for å gjøre blikket virkelig intenst. Velg gjerne en kremet blyant som du lett kan jobbe ut på hele øyelokket, og som blir en god base for øyenskygge.

Trinn 3 – Legg svart øyenskygge
Legg svart øyenskygge rundt øynene og dus den ut. Begynn nærmest øyevippene og jobb deg utover. Til slutt lager du en vinge for å få en katteform. Unngå svart dryss på kinnene ved å trykke produktet inn i penselen før du påfører øyenskyggen. Skulle det likevel drysse, børster du raskt bort sølet med en stor pudderkost.

Trinn 4 – Tegn røde streker
En mørkerød kajalblyant eller leppeblyant er et must for Halloween-looken. Dra små tynne streker som forgrener seg under øynene, så ser du helt vampyraktig ut.

Trinn 5 – Fest løsvipper
Halloween er den beste anledningen til å slå seg løs. Derfor skal du ikke være redd for de lengste løsvippene i makeupsamlingen! Velg gjerne vipper med lengre hår i ytterkanten, som forsterker den katteformede sotingen. Fest vippene med mørkt vippelim, som blir usynlig mot den svarte makeupen.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse