Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Eyebrows on fleek: få drømmebryn

Slik gjør du
De siste årene har øyenbrynene fått større oppmerksomhet. KICKS forteller deg alt du trenger å vite for å få drømmebryn.

Øyenbrynstrendene har variert opp gjennom historien. Akkurat nå drømmer vi om brede, naturlig fyldige bryn à la modellen Cara Delevingne, mens det på 1920-tallet var det Greta Garbos smale og runde bryn som satte standarden. Uansett hvilken fasong som har vært på moten, har øyenbrynene alltid spilt en viktig rolle i makeupverdenen, siden de rammer inn øynene og setter preg på hele ansiktet. Det populære engelske uttrykket ”brows on fleek” fanger trenden – vi vil alle ha perfekte øyenbryn, men hva som er perfekt, er selvsagt helt individuelt. Uansett hvilken brynstil du velger, er det viktig å bruke den rette typen brynprodukter. Her forklarer vi forskjellen på de ulike produkttypene, slik at du enkelt kan finne det du trenger for å skape perfekte øyenbryn til nettopp deg! 

Øyenbrynsblyant: angir fasongen og fyller ut

Se flere

En øyenbrynsblyant er det vanligste og enkleste produktet å bruke når du skal ordne brynene, spesielt hvis du har litt glisne bryn. Begynn med å tegne opp formen på brynet. Pass på at konturene, som danner selve fasongen, ikke blir for harde. Fyll deretter ut de glisne partiene med små, tynne og tydelige streker som ligner hårstråene i brynet. Vil du at uttrykket skal være så naturlig som mulig, bør du velge en blyant som er en nyanse lysere eller maks en nyanse mørkere enn dine egne bryn. Er du usikker på hvilken farge som kler deg? Ta utgangspunkt i håret og den naturlige fargen du har på røttene ved hodebunnen.

Øyenbrynsskygge: gir en naturlig stil

Se flere

Øyenbrynsskygge gir et litt mykere resultat enn øyenbrynsblyanter. Mange bruker derfor først en øyenbrynsblyant til å tegne opp konturer som angir fasongen, og fyller så ut med skygge for å få et mer naturlig resultat. Skyggen fikserer blyanten og sørger for at fargen holder bedre. Hvis du allerede har en fasong og tykkelse på brynene som du er fornøyd med, er øyenbrynsskyggen også fin til å bare definere brynene en smule.

Pomade: alt-i-ett-produkt som krever øvelse

Øyenbrynspomade har en kremet konsistens og påføres med pensel. Den er populær hos mange, siden den både gir farge, definerer formen og fikserer brynene i én operasjon. Det krever imidlertid litt øvelse å få et perfekt resultat med pomade. Hemmeligheten er å ikke ha for mye pomade på penselen, slik at ikke resultatet blir for hardt. 

Øyenbrynsgelé: til fiksering og definering

Se flere

Øyenbrynsgelé er et produkt som brukes hovedsakelig til fiksering. Når du har farget og formet brynene, avslutter du med gelé, slik at brynene holder seg på plass. Hvis du har brukt blyant og/eller skygge for å få til perfekt farge, anbefales det å bruke en gjennomskinnelig variant, men det finnes også øyenbrynsgelé med farge for dem som vil legge på litt ekstra. Vil du bare fiksere brynene og holde dem så naturlige som mulig, kan produktet brukes alene.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331