Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Det var primeren Photo Finish som gjorde at verden fikk øynene opp for makeupmerket Smashbox. I dag finnes det hele 12 primervarianter i sortimentet deres – for alle behov og hudtyper! Sebastian Gradzik er en av verdens beste makeupartister og jobber for Smashbox. Han vet alt om hvordan du bruker primere til å gi makeupen best mulig underlag.

Hvorfor trenger jeg primer?
– Makeupen ser bedre ut og holder lenger hvis du bruker primer. Den endrer hudens tekstur slik at den ser mykere og glattere ut – med riktig primer kan du til og med droppe pudder. Med et pent underlag vil du dessuten bruke mindre foundation og få et mer naturlig resultat.

Hvordan påfører jeg primer for å få best mulig resultat?
– Bruk fingrene og begynn fra midten av ansiktet, der du trenger mest produkt. Gi primeren et par sekunder til å absorberes før du påfører foundation. Men før du begynner på makeupen, må du tilføre huden fuktighet! Hudpleie har mye å si for hvordan foundationen ser ut på huden. Trenger du solbeskyttelse, anbefaler jeg Smashbox Photo Finish Foundation Primer Broad Spectrum SPF 20. Den får dessuten rynker og tørrhetslinjer til å se langt mindre ut, samtidig som den pleier huden med A-, C- og E-vitamin.

Hvordan velger jeg rett primer for meg og huden min?
– Alle trenger primer, uansett hudtype! Best resultat får du hvis du tar utgangspunkt i nettopp hudtypen når du velger primer. Hvis du har tørr hud, er vår Oil Primer ideell. Har du fet hud, er Photo Finish Pore Minimizing Primer best. Photo Finish-serien minimerer porer, demper glans og skaper et perfekt underlag for makeup. Til følsom hud anbefaler jeg Photo Finish Primer Light. Men! Mitt beste tips er å bruke en cocktail av flere primere. Påfør for eksempel

Hydrating Primer i hele ansiktet, og bruk deretter Pore Minimizing i T-sonen, der porene ofte er mer synlige. Det er samme prinsipp som ”multimasking” med ansiktsmasker, siden ulike deler av ansiktet har ulike behov.

Hvordan bruker jeg den grønne og aprikosfargede primeren?
– Dette er virkelige mirakelprodukter! Smashbox' tonede primere korrigerer farge, reduserer rynker, jevner ut hudtonen og skjuler mørke flekker. Bruk den grønne for å dempe rødhet i huden og den aprikosfargede for å kamuflere ujevn hudtone eller pigmentforandringer. 

Hvilken av Smashbox-primerne bruker du mest i jobben som makeupartist?
– Photo Finish Primer Oil bruker jeg alltid når jeg legger makeup før fotografering. Den gjør at huden stråler på bilder – og i virkeligheten! Jeg elsker at den tilfører fuktighet i dybden, uten å føles tung eller kladdete. Et godt triks er å blande et par dråper olje i foundationen for å skape maksimal glød.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331