Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Det var primeren Photo Finish som gjorde at verden fikk øynene opp for makeupmerket Smashbox. I dag finnes det hele 12 primervarianter i sortimentet deres – for alle behov og hudtyper! Sebastian Gradzik er en av verdens beste makeupartister og jobber for Smashbox. Han vet alt om hvordan du bruker primere til å gi makeupen best mulig underlag.

Hvorfor trenger jeg primer?
– Makeupen ser bedre ut og holder lenger hvis du bruker primer. Den endrer hudens tekstur slik at den ser mykere og glattere ut – med riktig primer kan du til og med droppe pudder. Med et pent underlag vil du dessuten bruke mindre foundation og få et mer naturlig resultat.

Hvordan påfører jeg primer for å få best mulig resultat?
– Bruk fingrene og begynn fra midten av ansiktet, der du trenger mest produkt. Gi primeren et par sekunder til å absorberes før du påfører foundation. Men før du begynner på makeupen, må du tilføre huden fuktighet! Hudpleie har mye å si for hvordan foundationen ser ut på huden. Trenger du solbeskyttelse, anbefaler jeg Smashbox Photo Finish Foundation Primer Broad Spectrum SPF 20. Den får dessuten rynker og tørrhetslinjer til å se langt mindre ut, samtidig som den pleier huden med A-, C- og E-vitamin.

Hvordan velger jeg rett primer for meg og huden min?
– Alle trenger primer, uansett hudtype! Best resultat får du hvis du tar utgangspunkt i nettopp hudtypen når du velger primer. Hvis du har tørr hud, er vår Oil Primer ideell. Har du fet hud, er Photo Finish Pore Minimizing Primer best. Photo Finish-serien minimerer porer, demper glans og skaper et perfekt underlag for makeup. Til følsom hud anbefaler jeg Photo Finish Primer Light. Men! Mitt beste tips er å bruke en cocktail av flere primere. Påfør for eksempel

Hydrating Primer i hele ansiktet, og bruk deretter Pore Minimizing i T-sonen, der porene ofte er mer synlige. Det er samme prinsipp som ”multimasking” med ansiktsmasker, siden ulike deler av ansiktet har ulike behov.

Hvordan bruker jeg den grønne og aprikosfargede primeren?
– Dette er virkelige mirakelprodukter! Smashbox' tonede primere korrigerer farge, reduserer rynker, jevner ut hudtonen og skjuler mørke flekker. Bruk den grønne for å dempe rødhet i huden og den aprikosfargede for å kamuflere ujevn hudtone eller pigmentforandringer. 

Hvilken av Smashbox-primerne bruker du mest i jobben som makeupartist?
– Photo Finish Primer Oil bruker jeg alltid når jeg legger makeup før fotografering. Den gjør at huden stråler på bilder – og i virkeligheten! Jeg elsker at den tilfører fuktighet i dybden, uten å føles tung eller kladdete. Et godt triks er å blande et par dråper olje i foundationen for å skape maksimal glød.

Primer

Se flere

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

Slik velger du rett mascara

Slik gjør du
Mascara er et av de viktigste produktene i sminkevesken, men til tross for det enorme utvalget kan det være vanskelig å finne den rette. Trikset er å velge den mascarabørsten som er best for nettopp deg! KICKS forteller deg hvordan.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331