Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

TaxFree Deal: 50% på Ralph Lauren Big Pony Pink 50 ml til og med søndag! Maks 3 stk. per kunde. 

Elskede Øyepaletter

Trend
Øyenskyggepaletten er superstjernen i sminkepungen. KICKS hjelper deg å finne klassikeren som passer perfekt for deg!

COVER SHOT – JORDNÆRE BASEFARGER

Cover Shot Palette fra Smashbox kommer i flere fargekombinasjoner og hylles for sine fantastiske pigmenter. Paletten Matte byr på åtte toner av sand, brunt, svart og beige og er den perfekte blandingen av basefarger. Denne jordnære miksen av matte skygger sørger for både hverdagslooken og en myk partysoting

EYE SHADOW X 9 – RØDRUSTEN PERFEKSJON

Shop MAC

Ni perfekt utvalgte øyenskygger får plass i Eyeshadow x 9, som finnes i fem velkomponerte fargeskalaer. Burgundy Times Nine er en drømmeblanding av rødtonede skygger med både matt og skimrende finish. De rustrøde og burgunder nyansene passer til alle øyefarger, men får grønne og blå øyne til å poppe litt ekstra.

BOSS BABE DOLLY – ROMANTISK SKIMMER

Shop Buxom

Hvis du er glad i romantisk glød og rosa nyanser, er Boss Babe Dolly paletten for deg. Blandingen av gull, brunt og rosa i matte og metalliske toner gjør det lett å skape en myk look – og fargene er akkurat like fine på øyne som på kinn. Dessuten har de høypigmenterte skyggene innebygd primer, slik at de sitter riktig godt.

NAKED RELOADED – VARME NUDEFARGER

Shop Urban Decay

Naked Palette fra Urban Decay er en moderne makeupklassiker som kommer i mange varianter og er elsket for sine perfekt kombinerte nudenyanser. Naked Reloaded er en varmere miks av tolv metalliske, skimrende og matte øyenskygger. Som en bonus er de fire fargene som blir aller mest brukt, litt større i nettopp denne Naked-paletten

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331