Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Ekspertenes glowfavoritter

Eksperttips
KICKS sine skjønnhetseksperter tipser om produktene som gir fantastisk glow!

Smashbox Halo Healthy Glow All-In-One Tinted Moisturizer 
- Nå på sommeren så vil mange ha en litt lettere foundation eller en farget dagkrem. Halo Healthy Glow All-In-One Tinted Moisturizer gir masse fukt og gir en fantastisk glød, samtidig som den føles lett og naturlig på huden. 

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base
- En god primer er alfa og omega! Gette er en dagkrem og primer i ett som gir glød og fukt og får makeupen til å sitte hele dagen. Den er fyldig, men ikke fet. Et must-have for alle som elsker glow! 

Fatima, makeupartist, KICKS Varberg

MAC Prep + Prime Fix +
- Min absolutte favoritt og et must-have for alt og alle! Fix+ er en mist du kan ha under makeupen, over makeupen,  i løpet av dagen, på en pensel for men intensiv øyenskygge. Kun fantasien setter grenser. Makeupen smelter inn i huden og blir så fin. TIPS! Om du kjenner deg litt pudrete, spray Fix+ så smelter makeupen og resultatet blir mer naturlig. 


Estée Lauder The Illuminator Radiant Perfecting Primer
- Om du er på utkikk etter en glødgivende primer vil jeg anbefale denne! Påfør den i hele ansiktet eller kun på steder du vil ha ekstra glow, som på kinnbena. 

Oscar, Personal Shopper, KICKS Flagship Store Stockholm

Origins GinZing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer
- Dette er virkelig en favoritt. En lett farget dagkrem som gir massevis av fukt og glow. Jeg bruker den hele året. De periodene hvor huden min er ekstra tørr bruker jeg den over dagkremen min.

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion
- Denne passer virkelig til alle hudtyper! En  fuktighetsgivende lotion som beroliger huden og gjør den myk og fresh. Husk å riste på flasken før du påfører den og for best mulig resultat klapper du den bare inn  i huden med hendene.  


Henriette, makeupartist KICKS Kvadrat, Sandnes 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331