Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Ekspertene tipser: Våre basefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om favorittene som gir den perfekte basen.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer SPF 10

"Helt klart verdens beste concealer! Tynn konsistens som smelter inn i huden, men dekker alt du vil at den skal dekke! Kan brukes både under øyne og rundt i ansiktet."
-
Tiril Holmen, Skjønnhetsekspert KICKS Gjøvik

MACStudio Waterweight Powder 

"Et todelt kompakt pudder med medium til full dekkevne, for å samle og jevne ut sminken. Pudderet har en varm og en kald side for å kunne fremme hudenes naturlige skygger og farger. Fantastisk for meg som har kombinert hud som trenger noe som kan matte ned samtidig som jeg beholder min naturlige glød."

- Synthia Srithar, skjønnhetsekspert KICKS City Lade, Trondheim

Smashbox Photo Finish Vitamin Glow Primer 30 ml

"Denne primeren er en favoritt i sminkevesken min. Huden blir godt gjennomfuktet og sminken sitter perfekt hele dagen. Primeren inneholder vitamin B, C og E, samt naturlige antioksidanter som fremhever hudens glød. Like perfekt sommer som vinter!"

Marthe Iren Hellberg Henmo, Skjønnhetsekspert KICKS Torgkvartalet, Stjørdal.

MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation

"Denne foundationen er helt fantastisk! Den er fløyelsmyk på huden, gir god dekkevne, og sitter godt i løpet av dagen. Passer kjempegodt uansett hudtype, og gir en perfekt matt finish."

- Tirill Lundell Grande, makeupartist KICKS Trondheim Torg, Trondheim

Lancôme Teint Idole Ultra Cushion Foundation

"Jeg elsker denne foundationen på grunn av den fine gløden den gir, og fordi den er perfekt å ha i håndvesken og forbedre makeupbasen med i løpet av dagen." 

- Åsa ôstergren, makeupartist KICKS hovedkontor

IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer

"Med It Cosmetics sin Bye Bye Under Eye concealer kan man virkelig si farvel til mørke ringer rundt øyne. Denne tykke, dekkende concealere er overraskende lett å jobbe med og den gir utmerkete resultater." 

- Ivana Rakovic, skjønnhetsekspert KICKS Gjøvik.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331