Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Eksperte tipser: våre julegavefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om beauty-favorittene som de har på sine egne ønskelister.

 MonSun Pause N’ Scrub Repairing Oils Body Scrub 225 ml

-Denne deilige skrubben lukter nydelig, eksfolierer godt men er samtidig nærende da den inneholder mandelolje og E-vitamin. Perfekt for en tørr og gussen vinterhud. Fullfør med body kremen i samme serie. 

Madelen Kobbevik Hildre, hudterapeut KICKS Torvbyen

Anastasia Liquid Lipstick

– Vi er inne i jule og nyttårsbordsesongen, og hvem vil vel ikke da ha en leppestift som sitter hele kvelden selv etter mat og drikke? Liquid lipsticken sitter som støpt, og min personlige favoritt er å blande den inn sammen med en gloss for å gjøre det mer fuktig og for at leppene fremheves bedre!

Caroline Karlsen, skjønnhetsekspert KICKS Alti Arendal

Buxom Xtrovert Mascara

– En fantastisk volumskapende maskara med en innovativ X-formet børste som gir ekstra løft, volum og lengde til vippene. Den sitter i 12 timer og drysser ikke. Den perfekte maskaraen for en dramatisk partylook!

Sian Basse, Skjønnhetsekspert KICKS Flagship Glasmagasinet, Oslo

Bioeffect EGF Serum 15 ml

– Jeg ønsker meg dette serumet fordi det gir masse fukt, er utrolig drøyt og hjelper på både linjer, spenst, fukt, sensitivitet og akne! I tillegg består det av bare 7 ingredienser! En spennende julegave som virkelig gir resultater.

Katarina Gran, Hudpleier KICKS Flagship Glasmagasinet, Oslo

Peter Thomas Roth Potent C Power Serum 30 ml

– Jeg ønsker meg dette serumet fordi det gir masse fukt, er utrolig drøyt og hjelper på både linjer, spenst, fukt, sensitivitet og akne! I tillegg består det av bare 7 ingredienser! En spennende julegave som virkelig gir resultater.

Jorunn Edvardsen, hudpleier KICKS Flagship Glasmagasinet, Oslo

Benefit Hoola Bronzer

– Gir en superfin naturlig solkysset look. Legger seg fint over foundation, men også alene bare for å få litt farge på late dager. Fargen kan enkelt bygges opp. Jeg liker også å bruke den som øyenskygge.

Christina Bøen, skjønnhetsekspert KICKS Jessheim

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331