Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Eksperte tipser: våre julegavefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om beauty-favorittene som de har på sine egne ønskelister.

 MonSun Pause N’ Scrub Repairing Oils Body Scrub 225 ml

-Denne deilige skrubben lukter nydelig, eksfolierer godt men er samtidig nærende da den inneholder mandelolje og E-vitamin. Perfekt for en tørr og gussen vinterhud. Fullfør med body kremen i samme serie. 

Madelen Kobbevik Hildre, hudterapeut KICKS Torvbyen

Anastasia Liquid Lipstick

– Vi er inne i jule og nyttårsbordsesongen, og hvem vil vel ikke da ha en leppestift som sitter hele kvelden selv etter mat og drikke? Liquid lipsticken sitter som støpt, og min personlige favoritt er å blande den inn sammen med en gloss for å gjøre det mer fuktig og for at leppene fremheves bedre!

Caroline Karlsen, skjønnhetsekspert KICKS Alti Arendal

Buxom Xtrovert Mascara

– En fantastisk volumskapende maskara med en innovativ X-formet børste som gir ekstra løft, volum og lengde til vippene. Den sitter i 12 timer og drysser ikke. Den perfekte maskaraen for en dramatisk partylook!

Sian Basse, Skjønnhetsekspert KICKS Flagship Glasmagasinet, Oslo

Bioeffect EGF Serum 15 ml

– Jeg ønsker meg dette serumet fordi det gir masse fukt, er utrolig drøyt og hjelper på både linjer, spenst, fukt, sensitivitet og akne! I tillegg består det av bare 7 ingredienser! En spennende julegave som virkelig gir resultater.

Katarina Gran, Hudpleier KICKS Flagship Glasmagasinet, Oslo

Peter Thomas Roth Potent C Power Serum 30 ml

– Jeg ønsker meg dette serumet fordi det gir masse fukt, er utrolig drøyt og hjelper på både linjer, spenst, fukt, sensitivitet og akne! I tillegg består det av bare 7 ingredienser! En spennende julegave som virkelig gir resultater.

Jorunn Edvardsen, hudpleier KICKS Flagship Glasmagasinet, Oslo

Benefit Hoola Bronzer

– Gir en superfin naturlig solkysset look. Legger seg fint over foundation, men også alene bare for å få litt farge på late dager. Fargen kan enkelt bygges opp. Jeg liker også å bruke den som øyenskygge.

Christina Bøen, skjønnhetsekspert KICKS Jessheim

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331