Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

De beste øyenbrynsblyantene for naturlig fyldige bryn

Eksperttips
Formen på øyenbrynene er veldig viktig for din look, og mange ser på brynene som ansiktets viktigste tilbehør. Enten du liker buskete, fyldige bryn eller slanke og tynne, finnes en øyenbrynsblyant for å hjelpe deg med å fikse din beste look. Her er øyenbrynsblyantene som KICKS’ klubbmedlemmer kjøper igjen og igjen.

Verdsatt øyenbrynsfavoritt: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz  

Anastasia Soare, dronningen av øyenbrynsprodukter, har skapt et av verdens mest elskede brynprodukter –  nemlig øyenbrynsblyanten Brow Wiz. Dette brynproduktet gjør glisne bryn fyldigere og får din øyenbrynslook til å sitte hele dagen. Den skrubare blyanten trenger ikke å spisses og er perfekt å ha i vesken når du er på farten.  

Naturlig resultat: Nyx Professional Makeup Micro Brow Pencil 

Med Micro Brow Pencil fra Nyx Professional Makeup kan du style øyenbrynene til den beste formen, uansett om du liker dem smale eller fyldige. Micro Brow Pencil kommer i en rekke farger og gir et pent og naturlig resultat.  

Fyldige bryn på et øyeblikk: Smashbox Brow Tech To Go  

Myk, rund bue eller rett og skarp? Lag din perfekte brynform med denne øyenbrynsblyanten fra Smashbox. Brow Tech To Go finnes i tre farger, og gir deg fyldige og velformede bryn på et øyeblikk.  

Holder formen hele dagen: BeautyAct Sculpt Shade Brow Pencil  

Med denne vannfaste, svettesikre og klebefrie øyenbrynsblyanten kan du være sikker på at brynene dine holder formen hele dagen. Kommer i fem nyanser, har en dobbeltsidig applikator slik at du enkelt skal kunne jevne ut fargen og skape øyenbryn som matcher hverandre. 

Ultratynn applikator: Maybelline Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil  

Fyldige, smale eller naturlige? Uansett hvilken look du vil ha på brynene dine kan Maybellines Ultra Slim Eyebrow Pencil hjelpe deg med å fikse formen. Den ultratynne applikatoren hjelper deg med å tegne øyenbrynshårstrå med presis presisjon som sitter hele dagen og kvelden. 

2-i-1-applikator: L’Oréal Paris Brow Artist Designer 303  

En øyenbrynsblyant med børsteapplikator som gjør påføring enkelt, glatt og pent! Finnes i to farger, og gir deg en perfekt look uansett hvilken bue du vil ha på øyenbrynene dine. 

Selvspissende øyenbrynsblyant: Clinique Superfine Liner For Brows 

En øyenbrynsblyant som er lett å bruke og som, i tillegg til å spisse seg selv, hjelper deg å forme øyenbrynene i perfekt form. Applikatoren består av en smal og fin spiss som fyller ut selv de minste mellomrommene og gir et naturlig resultat.  

MAC Shape & Shade Brow  

Med denne øyeblyanten fra MAC trenger du ikke å bruke et hav av tid på å skape de perfekte øyenbrynene. Med den tynne penselen kan du enkelt fylle glisne øyenbryn med tynne brynhårstrå, og med den andre enden av pennen kan du definere formen. 

Stort utvalg av farger: Benefit Precisely My Brow Pencil 

Denne øyenbrynsblyanten med ekstra tynn applikator er det perfekte valget for deg som vil skape stilige og naturlige bryn som sitter på plass hele dagen og kvelden. Finnes i en rekke farger, slik at du kan finne den som passer best for akkurat deg! 

Bunnsolid form: Brow Blade Taupe Trap 

Denne øyenbrynsblyanten fra Urban Decay har en supertynn applikator som gjør at du enkelt kan fylle ut glisne områder med tynne, hårlignende streker. Resultatet? Stilige og fyldige øyenbryn som holder hele dagen og kvelden fordi innholdet er vannfast. Øyenbrynsblyanten er 100 % vegansk og finnes i mange forskjellige nyanser. 

Naturlig look: Lumene Eyebrow Shaping Pencil 3 Ash Brown 

Med denne øyenbrynsblyanten fra Lumene kan du forme, style og fikse øyenbrynene akkurat slik du vil! Pennen har en tynn applikator som gjør at du enkelt kan fylle ut brynene dine for en fyldig look. Den har også en børste i den andre enden. Øyenbrynsblyanten er 100 % vegansk, og kommer i tre farger. 

Drømmetrio: Morphe Arch Obsessions 5-Piece Brow Kit Cold Brew 

Naturlige eller maks fylde? Med dette øyenbrynssettet fra Morphe kan du forme og fikse din beste øyenbrynslook. Settet inneholder en øyenbrynsblyant, øyenbrynsgel og brynkrem. Med øyenbrynsblyanten fyller du ut glisne områder, øyenbrynsgelen hjelper deg å fiksere looken og med brynkrem definerer formen. Sammen skaper denne drømmetrioen dine beste bryn!  

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331